Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

hale si piete mariana pepelea george panaPropus pentru demolare încă din toamna lui 2016, în urma unei expertize a Inspectoratului de Stat în Construcţii care a arătat grave probleme, platoul Halelor Centrale din Ploieşti e inclus într-un amplu proiect de reconstrucţie. Pentru moment, însă, proiectul rămâne doar pe hârtie, existând mai multe obstacole în calea implementării, legate inclusiv de drepturile de proprietate. Un alt obstacol ar fi însuşi primarul Ploieştiului. Într-o conferinţă de presă organizată miercuri, viceprimarul George Pană l-a acuzat că blochează atât virarea unor bani de la bugetul local către Hale şi Pieţe, cât şi semnarea unei autorizaţii de demolare pentru o parte din piaţa centrală.

Directorul SC Hale şi Pieţe Ploieşti, Mariana Pepelea, şi viceprimarul municipiului, George Pană, au organizat miercuri o conferinţă de presă în care au prezentat demersurile făcute în ultimii doi ani. Aceştia au recunoscut că e nevoie de demolarea actualei construcţii şi de lucrări noi, dar şi că partea esenţială a proiectului e blocată de faptul că în interiorul platoului există o firmă care deţine un magazin şi care refuză eliberarea spaţiului. Până la lămurirea acestei situaţii, care a ajuns deja în instanţă, Hale şi Pieţe a făcut demersuri pentru demolarea părţii exterioare a pieţei, aşa-zisul platou perimetral, realizată separat de construcţia veche. Directorul societăţii a afirmat că autorizaţia de demolare pentru această porţiune, care ocupă aproximativ o treime din suprafaţa totală a platoului, este pregătită de aproximativ o lună, singurul lucru care lipseşte fiind semnătura primarului.  „Nu ştiu de ce primarul nu semnează autorizaţia de demolare pentru spaţiul perimetral, nu văd niciun impediment juridic. În plus, până la lămurirea situaţiei juridice, societatea poate să demareze proceduri necesare desfiinţării şi construirii noii pieţe, urmând ca ordinul efectiv de începere a lucrărilor să fie dat la momentul în care această situaţie e lămurită, ceea ce ar însemna că în tot acest timp deja vom face nişte demersuri care ar necesita o perioadă îndelungată”, a explicat George Pană, viceprimarul Ploieştiului.

Tot de semnătura primarului depinde şi virarea către SC Hale şi Pieţe a unei sume de bani de 18 milioane de lei aprobate de Consiliul Local Ploieşti încă din iarnă. „În continuare îi solicităm domnului primar să pună în practică lucrurile hotărâte de Consiliul Local. Haideţi să facem foarte bine diferenţa între prerogativele unora şi altora. Consiliul Local a hotărât într-un fel, executivul trebuie să pună în aplicare, altfel am fi puşi în situaţia în care un om, adică primarul, apreciază că un număr de consilieri sunt mult mai slabi decât el şi atunci nu dă curs la ceea ce ei au hotărât, lucru care, potrivit legii, nu este în regulă. Dacă această chestiune nu va fi tranşată în sensul virării capitalului social, nu excludem posibilitatea să intrăm într-o zonă să-i spunem mai definitorie, în sensul că ne vom gândi să punem în discuţie strângerea de semnături pentru demiterea primarului”, a conchis viceprimarul Pană.

Durata lucrărilor pentru demolare şi reconstruire este de doi ani din momentul emiterii autorizaţiei de demolare a întregii construcţii actuale, iar costurile totale sunt estimate la 4,5 milioane de euro, a mai precizat conducerea Hale şi Pieţe Ploieşti. Directorul societăţii, Mariana Pepelea, a declarat că societatea este în litigiu cu firma respectivă care deţine un magazin în interiorul pieţei. „Am constatat că sunt trei societăţi care cu mai mulţi ani în urmă au devenit proprietare pe anumite construcţii din interiorul platoului, fără a deţine şi terenul, care este al municipiului. Doi dintre cei trei proprietari au înţeles demersurile noastre şi şi-au dat acordul. Al treilea a refuzat de fiecare dată. Din punct de vedere legal, nu ne putem atinge de proprietatea sa, ceea ce înseamnă că nu putem începe demolarea pe zona centrală a platoului. Între timp, i-a expirat contractul cu Hale şi Pieţe, magazinul nu mai are activitate, dar construcţia a rămas acolo. L-am dat în judecată, solicitând evacuarea spaţiului. La rândul său, a deschis şi el un litigiu, în care solicită să îi vindem terenul de sub construcţie”, a spus aceasta, care a dezvăluit că omul de afaceri care deţine respectivul magazin ar fi solicitat aproximativ un milion de euro pentru eliberarea spaţiului.

Back To Top