Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

autobuz tce varaPrimăria Ploieşti a primit raportul de audit privind situaţia financiară de la TCE, societatea de transport public a municipalităţii, însă acesta este... secret! Întrebat de ce un asemenea document, plătit din bani publici şi vizând o situaţie de interes local, are o clauză de confidenţialitate, primarul Adrian Dobre a precizat că aceasta a fost introdusă la solicitarea firmei de audit, promiţând totuşi că le va pune la dispoziţie consilierilor locali şi altor persoane interesate un rezumat al raportului.

„Accesul la acest document este permis atât timp cât cel care îl consultă semnează un acord de confidenţialitate. Nu este un secret, este vorba de un contract. Asta este procedura companiilor care fac analize economico-financiare. Sunt anumite analize care ţin strict de metodologia de lucru pe care o are o firmă şi aici apare confidenţialitatea”, a explicat Adrian Dobre, primarul municipiului Ploieşti. Declaraţia a fost făcută marţi, cu prilejul unei întâlniri cu reprezentanţii presei locale, iar edilul a explicat că firma contractată de administraţia locală pentru auditul financiar de la TCE, PricewaterhouseCoopers, a insistat să existe respectiva clauză de conficenţialtate, pentru a-şi proteja metodologia de lucru. Clauza nu afectează, însă, şi datele privind situaţia financiară a TCE Ploieşti, care vor putea fi făcute publice, a declarat primarul.

Concluziile acestui raport vor constitui baza de la care va demara un eventual proces de restructurare a societăţii ploieştene. Principala problemă este că, până acum, foarte puţine persoane din administraţia locală au reuşit să studieze respectivul document. Printre cei care încă nu au primit acest raport se numără şi reprezentanţii operatorului de transport public. O ocazie bună pentru prezentarea rezumatului promis de Primărie ar fi fost astăzi, când consilierii au fost convocaţi într-o şedinţă a forului legislativ ploieştean, însă nu s-a discutat nimic despre situaţia TCE.

Back To Top