Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

politia locala ploiesti masini genericPrimarul municipiului Ploieşti, Adrian Dobre, a criticat public, marţi, activitatea Poliţiei Locale, afirmând că anumite servicii din cadrul acestei instituţii subordonate "n-au absolut niciun fel de eficienţă". Edilul a precizat că va propune o nouă organigramă pentru Poliţia Locală şi că a discutat pe această temă şi cu viceprimarul Cristian Ganea.

Adrian Dobre a afirmat, cu prilejul unei întâlniri cu reprezentanţii presei locale, că e nevoie de o analiză serioasă cu privire la eficienţa anumitor servicii interne de la Poliţia Locală, dând exemplu compartimentele Disciplina în Construcţii, Mediu, Comercial şi Evidenţa Populaţiei. În noua organigramă, acestea ar putea fi "sacrificate", viziunea autorităţilor fiind de a diminua schema de personal la aceste compartimente considerate ineficiente şi de a majora numărul de agenţi care să se ocupe de asigurarea ordinii publice. Prima măsură va fi studierea mai atentă a activităţii acestor structuri interne, a declarat azi primarul Dobre: "Le-am solicitat celor de la Poliţia Locală să prezinte la începutul fiecărei săptămâni programul de lucru pentru anumite servicii din cadrul instituţiei, şi mă refer aici la Disciplina în Construcţii, Biroul de Mediu, Serviciul Comercial, Evidenţa Populaţiei. De asemenea, lucrurile nu sunt nici pe departe aşa cum ar trebui să fie în teren, am discutat şi cu domnul viceprimar Ganea aceste aspecte, analizăm cu foarte mare atenţie reorganizarea Poliţiei Locale, reorganizarea acestor servicii. Trebuie să analizăm cu atenţie şi necesitatea sporirii efectivelor pentru ordinea publică, pentru că, atât timp cât rezultatele anumitor servicii nu sunt nici pe departe cele care ar trebui să fie, este foarte clar că trebuie acţionat şi văzut la nivel de organigramă şi funcţionalitate cum ar trebui să arate".

"Anumite servicii n-au absolut niciun fel de eficienţă. Cred că dacă stăm să analizăm o să constatăm cu foarte mare surprindere că la nivelul anumitor servicii n-au avut un proces-verbal de constatare pe an pentru fiecare poliţist din cadrul serviciului. Pe de altă parte, se reclamă foarte multe probleme pe ordinea publică. Se pune în discuţie inclusiv modificarea numericului", a conchis primarul municipiului Ploieşti.

În privinţa compartimentului Disciplina în Construcţii, posibila reducere sau chiar eliminare a acestui serviciu din cadrul Poliţiei Locale Ploieşti stârneşte mari controverse, scenariile mergând până la o campanie premeditată de a crea un monopol în acest domeniu pentru Direcţia de Urbanism. Puteţi citi mai multe detalii pe această temă în cel mai recent articol din seria "Stăpânii autorizaţiilor", AICI.

Back To Top