Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

parcare ploiestiPrimăria Ploieşti pregăteşte de ceva vreme un proiect care va permite închirierea locurilor de parcare din zonele de blocuri. Primarul Adrian Dobre a explicat care vor fi criteriile pentru distribuirea acestor spaţii, ce maşini nu vor avea acces şi ce se va întâmpla cu banii obţinuţi, anunţând că, înainte de a lansa în dezbatere proiectul propriu-zis, vrea să mai aibă, timp de aproximatiov două luni, discuţii cu locatarii, în toate cartierele oraşului.

"O să fie în dezbatere o perioadă mai mare de timp acest proiect, într-o perioadă de trei luni de zile am întâlniri în fiecare zonă de blocuri - şi suntem în interiorul acestei perioade - pentru a disemina cât mai mult acest subiect şi, după ce vom primi şi propunerile din partea cetăţenilor, vom finaliza acest proiect. În principiu, vorbim despre închirierea unui loc de parcare pentru fiecare apartament unde proprietarii deţin o maşină care îndeplineşte condiţiile tehnice şi, ca principiu, au plătite la zi toate dările către Serviciul Public Finanţe Locale. Cam acestea ar fi principiile de bază şi, bineînţeles, alte mijloace de transport care depăşesc o anumită dimensiune şi greutate nu mai au ce să caute", a declarat primarul municipiului Ploieşti, Adrian Dobre.

"Sumele pe care noi le obţinem vrem să le investim în dezvoltare altor parcări în zonele rezidenţiale şi nu numai. Şi pe zona centrală avem un deficit de locuri de parcare. Banii pe care îi obţinem din acestei chirii vor fi folosiţi pentru modernizarea actualelor locuri de parcare, monitorizarea acestora, o mai bună iluminare şi dezvoltarea de noi locuri de parcare", a mai afirmat primarul Dobre.

Back To Top