Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

autobuz tce varaLa un an de la majorarea substanţială a preţurilor pentru abonamentele de transport public, tarifele practicate de Transport Călători Express Ploieşti s-ar putea majora din nou în următoarea perioadă. Autorităţile locale pregătesc un proiect de hotărâre care vizează, de data aceasta, creşterea preţurilor la biletele de o călătorie şi de două călătorii şi la abonamentul de o zi.

 

Propunerea a fost făcută de către conducerea TCE Ploieşti, care invocă faptul că s-au înregistrat creşteri importante ale cheltuielilor de funcţionare, în special creşteri ale preţurilor la combustibil, care se adaugă şi la rata inflaţiei. În aceste condiţii, aceştia au propus scumpirea călătoriei cu autobuzele, tramvaiele sau troleibuzele din Ploieşti, urmând, dacă proiectul va fi aprobat de Consiliul Local, ca un bilet standard să coste 2,5 lei, în loc de 2 lei, cât este în prezent, preţul unui bilet pentru două călătorii să fie de 4,5 lei în loc de 4, iar abonamentul de o zi pe toate traseele să se majoreze de la 4 la 6 lei.

Primarul municipiului Ploieşti, Adrian Dobre, a confirmat astăzi că acest proiect de hotărâre este în discuţii la nivelul instituţiei, dar a precizat că nu este garantat şi că vă fi aprobat, afirmând că administraţia locală a luat în ultimul an o serie de măsuri pentru susţinerea TCE, dar n-a simţit o reacţie pe măsură din partea conducerii societăţii şi nici o îmbunătăţire a situaţiei financiare a operatorului.

Back To Top