Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

asfaltare 1Primăria Ploieşti a anunţat, în această săptămână, începerea lucrărilor pe patru străzi din municipiu. Spre deosebire de anunţurile anterioare, care vizau efectuarea unor intervenţii sumare, decontate din bugetul de reparaţii, autorităţile au specificat de data aceasta că este vorba despre lucrări mai ample, încadrate în bugetul de investiţii al municipalităţii.

Astfel, potrivit anunţurilor transmise de administraţia locală, în această săptămână s-a dat startul lucrărilor de investiţii pe strada Făurari şi intrarea Prundului, ambele fiind situate în apropierea parcului de la Sala Sporturilor, între Rudului şi Eroilor, într-o zonă în care în ultimele luni autorităţile au comandat mai multe lucrări de extindere a reţelelor de canalizare. Tot zilele acestea au mai început lucrările pe străzile Vaslui şi Verii, ambele situate în apropiere de intersecţia şoselelor Traian şi Elena Doamna.

„Lucrările sunt executate de S.C. DELTA ACM 93 SA în baza contractului având ca obiect «Delegarea gestiunii serviciului de construire, modernizare, reparare și întreținere rețele stradale, lucrări de artă, parcări ( cu excepția celor aflate în administrarea altor entități) aflate în administrarea Consiliului Local al Municipiului Ploiești, inclusiv echiparea tramei stradale cu elemente de mobilier urban». Municipalitatea ploieșteană își cere scuze pentru disconfortul generat de aceste lucrări și le mulțumește cetățenilor pentru înțelegere”, se arată în comunicatul de presă trimis de Primăria Ploieşti.

Back To Top