Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

cjph 04 18Primăria comunei Poseşti va intra într-un parteneriat cu autorităţile prahovene, pentru realizarea unor parcări şi rigole pe Drumul Judeţean 102B, cel care porneşte din Drajna şi asigură legătura între Prahova şi Buzău. Consiliul Judeţean Prahova, instituţia care deţine această şosea, a aprobat luni un acord de parteneriat cu autorităţile locale, urmând, conform acestui protocol, ca finanţarea să fie asigurată în totalitate de Primărie.

Proiectul prevede amenajarea unor parcări şi rigole, în satul Nucşoara de Sus din comuna Poseşti, în dreptul bisericii (kilometrul 11+5), grădiniţei (km 10+765) şi căminului cultural (11+180). "În momentul actual, la două dintre locaţiile unde se vor efectua lucrări (biserică şi grădiniţă) nu sunt amenajate platforme pentru staţionarea autovehiculelor în condiţii de siguranţă, acestea staţionând pe marginea părţii carosabile, îngreunând astfel circulaţia. În zona bibliotecii (cămin cultural) este amenajată o suprafaţă pietruită între partea carosabilă a drumului judeţean şi limita de proprietate a instituţiei, fiind improprie pentru staţionarea autovehiculelor", se explică în raportul de specialitate care a însoţit proiectul de hotărâre aprobat luni de consilierii judeţeni.

Cu tot cu TVA, valoarea estimată a acestei investiţii se ridică la 163.000 de lei, sumă din care se vor executa cele trei platforme betonate pentru staţionarea autovehiculelor şi rigolele pentru preluarea apelor pluviale.

Back To Top