Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

consiliul local ploiesti 13 8 18Primăria Ploieşti vrea să atragă fonduri europene pentru construirea a cinci noi grădiniţe, în zone din municipiu unde există o criză din acest punct de vedere. Pentru primele patru construcţii, autorităţile lucrează la documentaţia tehnică, aprobând recent în Consiliul Local o serie de hotărâri care vizează mai degrabă formalităţi birocratice, precum parcelarea terenurilor sau înscrierea în inventarul bzunurilor care compun domeniul public. Al doilea proiect a apărut de curând şi prevede intrarea într-un parteneriat cu Ministerul Dezvoltării, care doreşte să atragă finanţare de la UE pentru construirea mai multor grădiniţe în regiunea de dezvoltare Sud-Muntenia, una dintre acestea fiind propusă la Ploieşti.

Consilierii locali au fost convocaţi luni, într-o şedinţă de îndată cu un singur punct pe ordinea de zi, proiect aprobat în unanimitate şi care a vizat intrarea în acest parteneriat cu Ministerul Dezvoltării, prin care urmează să fie realizată, din fonduri europene, o grădiniţă nouă în zona de nord a Ploieştiului, lângă Şcoala Generală "Grigore Moisil".

Celălalt proiect despre care discutam propune patru noi grădiniţe, la documentaţia tehnică lucrându-se de la începutul anului, odată cu aprobarea bugetului pe 2018. Dacă toate aceste obiective vor fi propuse şi vor primi finanţare nerambursabilă, vom vedea în următorii ani trei grădiniţe cu program prelungit, în zona de vest, lângă Şcoala "I.A. Bassarabescu" din 9 Mai, în zona de sud, în curtea Liceului "1 Mai", şi aproape de centru, pe strada Poştei, plus o grădiniţă cu program normal, în cartierul Mitică Apostol, pe strada Trestioarei.

 

Back To Top