Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

pesta porcina africanaAutoritățile din Prahova sunt în alertă, având în vedere că în județele vecine, Ialomița și Ilfov, există confirmate focare de pestă porcină africană.

În cadrul unei conferință de presă, conducerea Prefecturii Prahova și ai Direcției Județene Sanitar-Veterinare au prezentat situația la nivel național, dar și măsurile adoptate în județ, pentru prevenirea îmbolnăvirii suinelor.

"În urma a două hotărâri aprobate în Centrul Local de Combatere a Bolilor Prahova s-a luat decizia introducerii unui filtru rutier la Ciorani, imediat ce în Ialomița a izbucnit primul focar de pestă porcină africană, au fost suspendate târgurile de animale de la Mizil, Vălenii de Munte, Băicoi, Starchiojd, Urlați, Aluniș, Drăgănești, Măneciu, au fost făcute controale la stâne unde sunt crescuți și porci, dar și în pacările de pe marginea drumurilor județene sau naționale unde sunt lăsate de obicei resturi alimentare care pot fi mâncate de porcii mistreți. Primarii din toate localitățile sunt în proces de identificare a unor loturi de teren în care să poată fi îngropate cadavrele porcilor bolnavi, în cazul în care și în județul nostru s-ar înregistra cazuri de îmbolnăviri. Totodată, primarii au fost convocați într-o ședință în care li s-a explicat care sunt primele acțiuni pe care trebuie să le întreprindă imediat ce în localitatea lor a fost semnalată o suspiciune de îmbolnăvire și le-au fost transmise materiale informative cu privire la pesta porcină africană", a informat Prefectura Prahova.

În județ funcționează șase exploatații de suine, autoritățile având o întâlnire cu aceștia încă din luna iunie, pentru informarea lor cu privire la riscuri și măsurile de prevenire a îmbolnăvirilor.

Până acum, în Prahova au avut loc și exerciții de simulare a apriției focarelor de pestă porcină africană.

Back To Top