Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

scoala sfantul vasileUna dintre cele mai mari școli gimnaziale din Ploiești își va întâmpina elevii, la începutul cursurilor din noul an școlar, cu schele și tencuiala scorojită, din care bucățile pot pica oricând pe trotuarul de lîngă imobil. Revoltător este că situația nu a apărutpeste noapte, ci problemele s-au ivit încă de la începutul lunii mai.

Primele bucăți de tencuiala de pe clădirea Școlii "Sf. Vasile" din Ploiești au căzut acum mai bine de patru luni, aterizând pe trotuarul pe care trec, zilnic, cel puțin câteva sute de persoane, inclusiv mulți dintre elevii unității de învățământ (VEZI DETALII). De altfel, zona este foarte circulată, fiind vorba despre o porțiune îngustă din Bulevardul Republicii, situată peste drum de Parcul Mihai Viteazul. Prin urmare, este utilizată deseori de copii de diverse vârste și nici mămicile împingând cărucioare cu bebeluși nu sunt o imagine rară.

La momentul respectiv, lucrătorii ISU Prahova au intervenit, cu o automacara, pentru a înlătura pericolul, iar o vreme trotuarul a fost blocat cu schele, pietonii fiind direcționați să circule de-a dreptul pe șosea. Ulterior, accesul trecătorilor a fost permis printr-un fel de tunel format, de asemenea, din schele, pentru ca, acum, trotuarul și așa îngust să fie împărțit între sccheleți de metal, care obligă pietonii să ocolească porțiunea de sub streașina imobilului, și  o bucată mică de trecere.

Cam așa se prezintă situația astăzi, aproape de jumătatea lunii septembrie și cu numai câteva zile înainte de începerea noului an școlar. Vă întreabți ce s-a întâmplat între timp? Potrivit reprezentanților administrației locale, în stilul consacrat deja la Ploiești, s-a întâmplat... o expertiză (VEZI DETALII). Autoritățile au vrut să se convingă de faptul că structura seismului de este afectată, și cât au așteptat ca niște specialiști să le spună acest lucru au ignorat complet bucățile de tencuială ce puteaă să cadă, în continuare, o amenințare mult mai probabilă decât un eventual cutremur care să pună clădirea la pământ.

Nici măcar pentru efectuarea acestei analize nu s-a dat în brânci, având în vedere cp anunțul de achiziție a fost publicat abia pe 2 iulie.

Primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, a anunțat, marți, triumfător, că expertiza tehnică privind starea clădirii s-a finalizat, că imobilul nu prezintă risc seismic și că de acum încolo administrația locală se va ocupa de alocarea banilor pentru realizarea fațadelor și se va face comanda pentru derularea de intervenții în acest sens. Desigur, edilul nu a avansat un termen exact, ci s-a mulțumit să dea asigurări că lucrurile se vor mișca repede de acum încolo (VEZI DETALII).

Back To Top