Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

dezbatere uap primaria pl raspUniunea Asociaţiilor de Proprietari Prahova a organizat miercuri o dezbatere la care au luat parte reprezentanţi ai asociaţiilor din Ploieşti, ai administraţiei locale, ai Regiei Autonome de Servicii Publice, dar şi ai operatorilor de salubritate şi termoficare, întâlnire cu prilejul căreia au fost discutate multe dintre problemele grave şi actuale ale municipiului, precum situaţia curăţeniei, a locurilor de parcare de la blocuri, a spaţiilor verzi, dar şi activitatea Poliţiei Locale sau măsurile pentru combaterea ambroziei, plantă care generează reacţii alergice grave şi care afectează sute de persoane.

"Viceprimarii municipiului Ploiești, Cristian Mihai Ganea și George Pană, au participat astăzi la o întâlnire cu reprezentanții Uniunii Asociațiilor de Proprietari, în contextul noului cadru legal privind înființarea, organizarea și funcționarea asociațiilor de proprietari și administrarea condominiilor. Reamintim faptul că noua lege a asociațiilor de proprietari a apărut în Monitorul Oficial și va intra în vigoare la finalul acestei luni. Reuniunea de astăzi a inclus discuții eficiente în vederea găsirii unor soluții optime pentru o serie de probleme de ordin edilitar, ce au fost aduse la cunoștința executivului ploieștean de către conducerea Uniunii Asociațiilor de Proprietari Ploiești. Astfel, au fost dezbătute problemele legate de colectarea deșeurilor menajere la nivelul imobilelor care dețin camere de precolectare, starea spațiilor verzi aferente asociațiilor de proprietari, situația branșărilor și debranșărilor de la sistemul centralizat de termoficare etc.", se arată într-un comunicat de presă transmis de Primăria Ploieşti. 

"Totodată, reprezentanții asociațiilor de proprietari și-au exprimat nemulțumirea cu privire la activitatea Poliției Locale Ploiești și au solicitat o prezență mult mai crescută a echipajelor de polițiști locali pe străzile municipiului nostru. În finalul discuțiilor, s-a stabilit de comun acord ca astfel de întâlniri să se desfășoare periodic, pentru o analiză concretă a  problemelor de ordin edilitar cu care se confruntă direct ploieștenii care fac parte din asociațiile de proprietari și identificării soluțiilor legale prompte ce pot fi luate în vederea creșterii gradului de calitatea a vieții pentru cetățenii municipiului Ploiești", se mai arată în comunicat.

Referitor la situaţia ambroziei, preşedintele UAP Prahova, Eugen Cristescu, s-a arătat nemulţumit de modul în care autorităţile au combătut această buruiană, deşi încă din 2017 există o legislaţie specifică şi obligaţii în acest domeniu. “Sunt foarte mulţi oameni care suferă de alergia provocată de această buruiană. Consider că este inadmisibil şi iresponsabil ca autorităţile locale, dar mai ales SGU Ploieşti, care este obligată prin HCL 383/2017, să nu fie în stare să distrugă această plantă. Poliţia Locală, de asemenea, trebuia să acţioneze până acum şi să aplice sancţiunile contravenţionale celor care deţin aceste buruieni pe teritoriul lor, fie că sunt proprietari privaţi, fie că este vorba despre SGU Ploieşti. Mâine sper să primesc un raspuns care să ajute la distrugerea acestei buruieni sau măcar ă se facă un prim pas în vederea dispariţiei ei. Oricum aştept să văd ce se va întâmpla după petiţia pe care am depus-o la SGU, RASP şi Poliţia locală, în cel mai scurt timp. Dacă nu e un rezultat pozitiv ne vedem în instanţă, pentru că altfel, din păcate, nu se pot rezolva problemele la Ploieşti", a afirmat Eugen Cristescu.

Back To Top