Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

sgu ploiesti sediu 820Ajunşi la aproape două luni de întârzieri, salariaţii de la SGU Ploieşti au declanşat, luni, un protest spontan. Angajaţii au oprit activitatea de dimineaţă, iar mai mulţi s-au strâns în curtea societăţii, cu intenţia de a merge la sediul Primăriei, în speranţa unei discuţii cu primarul Dobre.

Angajaţii SGU de la spaţii verzi au fost primii care au întrerupt munca luni dimineaţă, acestora alăturându-li-se şi câţiva colegi de la alte compartimente, potrivit surselor noastre. În primă fază, oamenii au vrut să-l "bage în şedinţă" pe primarul Ploieştiului, solicitându-i lămuriri pentru epuizarea bugetului municipal pentru spaţii verzi, tergiversarea propunerii de majorare a capitalului social de la SGU şi ceea ce ei au catalogat drept scăderea fluxului de comenzi date de administraţia locală către propria societate.

În cele din urmă, salariaţii SGU n-au mai ajuns în Palatul Administrativ, convinşi, din câte se pare, de promisiunile primite de la reprezentanţii Consiliului de Administraţie, care au dat asigurări că se fac eforturi pentru depăşirea acestui impas financiar şi că sunt şanse ca vineri să fie virată o parte din banii restanţi.

Back To Top