Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

lucrari asfaltare marasestiPrimarul Ploieştiului, Adrian Dobre, a criticat din nou, marţi, firma aflată în contract cu municipalitatea pentru întreţinerea drumurilor şi trotuarelor, dând ca exemplu întârzierile mari înregistrate inclusiv la lucrările recente de pe străzile Elena Doamna şi Căliman. Deşi a anunţat că administraţia locală va aplica penalităţi pentru întârzierile înregistrate de Delta ACM, edilul spune că va propune prelungirea acestui contract, până în momentul finalizării unei noi licitaţii.

Deja nu mai e o noutate ca Primăria Ploieşti să ajungă în situaţia de a se apropia sau chiar atinge termenul de finalizare a unui contract de servicii fără să aibă pregătit unul nou. În cazul de faţă, cu doar câteva luni rămase din acordul cu Delta ACM 93 Bucureşti, municipalitatea anunţă că lucrează la documentaţia pentru o nouă licitaţie, dar încă nu se ştie când va fi lansată şi, automat, când ar urma să fie semnat un nou acord. În aceste condiţii, recunoaşte primarul Dobre, va fi prelungit, cel mai probabil până în primăvara sau vara lui 2019, contractul cu Delta, unul semnat în 2013, în administraţia Bădescu, în condiţii controversate. Pentru noua licitaţie, momentan inexistentă, se lucrează în prezent la documentaţia tehnică şi se aşteaptă un punct de vedere al ANAP, iar autorităţile anunţă că va fi vorba tot de un contract multianual, cu diferenţa că în prezent este un singur operator, care are monopol, iar pe viitor se doreşte să se creeze două zone, cu posibilitatea de a avea operatori diferiţi.

Până atunci, însă, conducerea Primăriei Ploieşti se arată nemulşumită de ritmul de lucru al operatorului actual, Adrian Dobre afirmând că lucrările de asfaltare pe străzile Căliman şi Elena Doamna au întârzieri de câteva zile sau mai bine de o săptămână şi nu sunt singurele exemple. În primul caz, asfaltarea ar urma să se încheie azi, în vreme ce pe Elena Doamna mai trebuie turnat ultimul strat şi refăcute trotuarele, lucrări care ar putea să se încheie luni, a anunţat Adrian Dobre, care a declarat că Primăria va aplica penalităţi conform condiţiilor contractuale.

Back To Top