Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

politia locala ploiesti patrula ordine publicaPrimarul municipiului Ploieşti, Adrian Dobre, a anunţat astăzi că a iniţiat o serie de întâlniri cu Poliţia Locală, Poliţia şi Jandarmeria, pe tema ordinii publice, arătându-se nemulţumit de gradul de siguranţă din municipiu şi spunând că, în viziunea sa, e nevoie de o implicare mai mare din partea acestor instituţii pentru paza şcolilor, curăţenia, monitorizarea aşa-ziselor puncte negre sau monitorizarea zonelor aglomerate. În privinţa siguranţei ploieştenilor, edilul spune că se lucrează şi la proiectul unui nou sistem de monitorizare video, însă n-a avansat un termen de implementare.

"Am avut o întâlnire, sprijinită şi de Instituţia Prefectului, cu Poliţia, Poliţia Locală şi Jandarmerie, pe tot ce înseamnă elemente de ordine publică, salubritate, siguranţa în perimetrul şi în apropierea şcolilor. Aceste întâlniri vor fi în fiecare lună, cel puţin pentru primele luni. Noi avem un protocol încheiat între aceste instituţii, dar efectul acestui protocol nu este unul aşa cum mi-l doresc. Dorim să îmbunătăţim colaborarea între aceste instituţii pentru a creşte gradul de siguranţă", a declarat astăzi primarul Ploieştiului, Adrian Dobre, făcând referire şi la protocolul care vizează patrularea în zona unităţilor de învăţământ, unde a propus o reîmpărţire a sferelor de acţiune, care să se facă, pentru intervenţii mai rapide, în funcţie de apropierea faţă de sediile acestor instituţii.

Edilul a solicitat şi o atenţie mai mare în domeniul curăţeniei, pentru monitorizarea zonelor în care se depozitează necontrolat deşeuri şi sancţionarea vinovaţilor, dar şi o colaborare mai bună în domeniul rutier. Totodată, Adrian Dobre a recunoscut că sistemul Primăriei Ploieşti de monitorizare video a unităţilor de învăţământ nu mai funcţionează, afirmând că acesta e depăşit moral şi camerele nu mai sunt compatibile cu noile programe software apărute, promiţând că se va lucra la un nou sistem de monitorizare pentru întregul oraş. Acesta va fi realizat pe module, cu prioritate pe linia de pază în şcoli, pentru ca ulterior să mai fie montate camere de supraveghere video performante şi în pieţe şi alte zone aglomerate, dar şi în principalele intersecţii din oraş, a mai anunţat primarul.

Back To Top