Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

 viceprimar gura vitioareiLa Gura Vitioarei, atribuțiile primarului sunt exercitate de vice, de la decesul celui reales, în 2016, să stea în fruntea administrației locale. E lesne de înțeles cum funcția a devenit deosebit de râvnită. Atât de râvnită încât s-a pus la cale chiar schimbarea ilegală a viceprimarului, acuză, într-o postare pe Facebook, conf. univ. dr. Mihai Apostolache, cel care a dezvăluit, în ultima vreme, și alte abuzuri comise la nivelul administrațiilor locale din Prahova (VEZI DETALII).

"La mijlocul săptămânii trecute, a avut loc întrunirea «Grupului de la Popasul Vânătorilor» din Gura Vitioarei (consilieri PSD, PNL si ALDE), grup condus de primarul PSD de la Văleni, cel care a interzis ca în data de 8 septembrie să se organizeze, în Orașul Vălenii de Munte, o acțiune cu 500 de bicicliști.

La această întâlnire s-a decis schimbarea din funcția de viceprimar a domnului Gheorghe Stănescu (foto articol - n.r.). S-a stabilit ca funcția de viceprimar să fie preluată de PSD, viceprimar care preia și atribuțiile primarului (funcția de primar al Comunei Gura Vitioarei este vacantă), iar PNL sa aibă un consilier care să exercite atribuțiile viceprimarului (adică praful de pe tobă).

Pentru că patru consilieri locali PNL sunt, în realitate, tot PSD, au fost îndemnați să inițieze proiectul de hotărâre de consiliu local de schimbare din funcție a viceprimarului cu atribuții de primar pentru ca PSD-ul să nu apără ca inițiator (probabil știau că demersul este ilegal, dar și din alte motive).

Cine a câștigat, pentru moment, din acest demers?

  1. PSD-ul, pentru că a obținut viceprimarul cu atribuții de primar;
  2. Primarul din Văleni, pentru că și-a extins influența și în localitatea Gura Vitioarei;
  3. Secretara unității administrativ-teritoriale, care a dorit să aibă drept șef o persoană care nu cunoaște administrație și care poate fi ușor influențată și să își poată rezolva problemele personale (vineri, viceprimarul PSD a fost pe post de șofer și a condus-o pe doamna secretar la Ploiești).

Cine a pierdut?

  1. Comunitatea locală din Gura Vitioarei, a cărei administrație este bulversată de această schimbare, viceprimarul Gheorghe Stanescu reușind să unească personalul Primăriei (cu excepția secretarului, care a avut de la bun început o atitudine ostilă) și să inițieze schimbări importante în localitate;
  2. PNL-ul, care s-a aliat cu PSD-ul, în condițiile în care liderii PNL susțin că sunt în opoziție față de PSD.

Sigur că lucrurile nu vor rămâne în acest stadiu, întrucât întreg demersul de schimbare din funcție a viceprimarului Gheorghe Stanescu este ilegal și va fi contestat. Dincolo de persoana în cauză, schimbarea viceprimarului cu atribuții de primar al Comunei Gura Vitioarei va face obiectul unui studiu de caz.

P.S. Acum înțeleg unde se aflau consilierii locali din Gura Vitioarei în perioada inundațiilor: puneau bazele GPV (Grupul de la Popasul Vânătorilor)".

Sursa: Facebook/ Mihai Apostolache

Back To Top