Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

lucrari edilitareRestricțiile de circulație se mențin pe Bd. Republicii din Ploiești, în cartierul Albert, la ieșirea spre Brașov, de această dată ele fiind instituite pe un nou tronson pe care au început lucrări de reparare a carosabilului.

Primăria Municipiului Ploiești, prin Direcția Tehnic – Investiții,  a anunțat că, în această perioadă, se vor executa lucrări de refacere a sistemului rutier pe Bulevardul Republicii, pe tronsonul de pe partea dreaptă, dinspre strada Amaradiei spre strada Lotrului.

Municipalitatea precizează că lucrările vor fi executate de S.C. DELTA ACM’ 93 SA în baza contractului având ca obiect “Delegarea gestiunii serviciului de construire, modernizare, reparare și întreținere rețele stradale, lucrări de artă, parcări ( cu excepția celor aflate în administrarea altor entități) aflate în administrarea Consiliului Local al Municipiului Ploiești, inclusiv echiparea tramei stradale cu elemente de mobilier urban”.

Back To Top