Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

sgu ploiestiAproximativ 100 de angajați ai SGU Ploiești au refuzat, luni dimineață, să mai lucreze. Acesta este pentru a doua oară când salariații societății protestează, disperați că nu își primesc salariile.

Un astfel de protest a avut loc și săptămâna trecută, dar gestul angajaților nu a adus cine știe ce schimbări. Luni dimineață, salariați de la compartimentul "Spații verzi" au oprit din nou lucrul, îngrijorați de întârzierile la plata salariilor, dar și de zvonurile privind viitoare disponibilizări.

Societatea are grave probleme financiare, datoriile acumulate atingând aproape 15 milioane de lei, din care aproape 5 milioane de plătit către ANAF.

Într-un raport trimis de Consiliul de Administrație al SGU către primarul Adrian Dobre sunt propuse măsuri care urmăresc creșterea încasărilor și diminuarea cheltuielilor din parcările cu plată administrate de societate, dar și reducerea costurilor cu serviciile de pază, eventual prin externalizarea acestora, ceea ce ar putea duce la disponibilizarea unui număr destul de mare de angajați.

Back To Top