Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

ambrozie blocuriReprezentanții SGU Ploiești și cei ai RASP au făcut verificări, în aceste zile,în municipiu, pentru a identifica zonele în care trebuie intervenit de urgență, pentru combaterea ambroziei. Măsurile sunt luate după ce conducerea Uniunii Asociațiilor de Proprietari Prahova și-a exprimat nemulțumirea cu privire la modul în care s-a intervenit până acum, pe domeniul public, și a cerut sancționarea responsabililor. Cât despre autoritățile locale, dacă mai așteptau un pic, scăpau ieftin, că venea frigul și stârpea planta care a invadat orașul, cauzându-le ploieștenilor probleme de sănătate.

Într-o informare transmisă de reprezentanții SGU Ploiești, aceștia arată că, până acum, pentru combaterea ambroziei s-a intervenit în Parc Mihai Viteazul, Parc Câineni, str. Tânărul Muncitor, str. Harpei, str. Sabinelor, str. G-ral Dragalina, str. Cameliei bl.32, str. Cătinei bl.27, B-dul Republicii bl.207, str. Bahluiului (parcări), Aleea Strejnic bl.A6, A7, A8, str. G-ral Eremia Grigorescu bl.94,95, Aleea Vărbilău, str. Mărășești-zonă pasaj suprateran, str. Arhip Nicolae și lizieră Nord( ambele în zona conductelor). Cu prilejul vizitei de lucru de zilele trecute, s-au stabilit zonele în care se va acționa, în perioada următoare, și anume: str. Crișan-spate bl.135, zona verde aferentă Gării de Vest, Palatul Culturii, Cartier Mitică Apostol, str. Libertății, B-dul Petrolului, Cartier Albert, Bariera București (zona verde cuprinsă între str. Industriei și Cartier Mimiu).

Aceștia subliniază că, pentru terenurile care nu aparțin domeniului public și cele care nu sunt în administrarea societății, se va derula procedura corespunzătoare identificării proprietarilor, în conformitate cu legislația în vigoare. 

Cetățenii pot depune sesizări cu privire la prezența acestei plante, care poate declanșa alergii severe, la sediul UAP Prahova, dar și la dispeceratele SGU Ploiești (0244/977) și RASP Ploiești (0244/984).

La începutul lunii septembrie, conducerea UAP Prahova a criticat administrația locală, pentru că nu a intervenit eficient, în vederea combaterii ambroziei de pe domeniul public, deși numeroși ploieșteni au acuzat probleme de sănătate cauzate de aceasta.

Back To Top