Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

adrian vaida director politia locala ploiestiImplicare, ordine, monitorizare... Cam în acești termeni a vorbit primarul Adrian Dobre, în a doua zi după începerea anului școlar, referindu-se la așteptările pe care le are privind asigurarea ordinii publice în Ploiești, în special în apropierea unităților de învățământ. Acesta a pomenit inclusiv de rolul Poliției Locale, dar am zice că a ținut discursuri la pereți pentru că, potrivit surselor noastre, tocmai șeful instituției la care făcea referire edilul, directorul Adrian Vaida, se relaxa departe de problemele legate de paza la școli.

 

Da, ați înțeles bine! Directorul Poliției Locale Ploiești, Adrian Vaida, a petrecut începutul anului școlar ... în concediu! Și nu că a stat acasă în prima zi de școală, ci, așa cum ne-au dezvăluit sursele noastre, acesta a revenit la serviciu abia luni, pe 17 septembrie. Numai bine ca să rateze întâlnirile între reprezentanții administrației publice și cei ai instituțiilor care asigură ordinea publică, la nivelul municipiului, fix pe tema siguranței în zona unităților de învățământ (VEZI DETALII).

Ei bine, directorul Poliției Locale a absentat de la întrevederile în care edilul cerea ca inclusiv instituția condusă de Vaida să se implice mai mult la capitolul asigurarea ordinii publice în apropierea școlilor. "Am avut o întâlnire, sprijinită şi de Instituţia Prefectului, cu Poliţia, Poliţia Locală şi Jandarmerie, pe tot ce înseamnă elemente de ordine publică, salubritate, siguranţa în perimetrul şi în apropierea şcolilor. Aceste întâlniri vor fi în fiecare lună, cel puţin pentru primele luni. Noi avem un protocol încheiat între aceste instituţii, dar efectul acestui protocol nu este unul aşa cum mi-l doresc. Dorim să îmbunătăţim colaborarea între aceste instituţii pentru a creşte gradul de siguranţă", declara, pe 11 septembrie, primarul Ploieştiului, Adrian Dobre, făcând referire la protocolul existent care vizează patrularea în zona unităţilor de învăţământ.

În cadrul aceleiași întâlniri, edilul a propus și o reîmpărţire a sferelor de acţiune a instituțiilor, în funcţie de apropierea faţă de sediile instituţiilor amintite. De care suntem siguri că a aflat și domnul Vaida, după o săptămână, când s-a întors la serviciu.

În noiembrie 2016, la nivelul municipiului Ploiești a fost adoptat ”Planul de activităţi pentru creşterea gradului de siguranţă a elevilor şi personalului didactic şi prevenirea delincventei juvenile în incinta şi în zonele adiacente unităţilor de învăţământ preuniversitar”. Conform acestui acord, fiecare unitate de învăţământ din Ploieşti era arondată unei instituţii cu atribuţii în prevenţia şi păstrarea unui climat de siguranţă publică, adică fie unei secții de Poliție, fie Jandarmeriei sau Poliției Locale.

Potrivit planului adoptat la momentul respectiv, Poliției Locale i-au fost arondate opt unități de învățământ. Vi le enumerăm mai jos, ca să știți pe cine trageți de mânecă în cazul în care copilul dumneavoastră este victima unei agresiuni în preajma vreuneia dintre aceste școli:

Colegiul de Artă "Carmen Sylva" - str. Bobâlna, nr. 44

Colegiul Naţional “Jean Monnet”- str. Nicolae Iorga, nr. 7

Colegiul Economic “Virgil Madgearu”- str. Rudului, nr. 24

Grup Şcolar Administrativ şi de Servicii “Victor Slăvescu” – str. Teleajen, nr. 11

Școala Gimnazială “George Coşbuc” – str. Alexandru Lăpușneanu, nr. 17

Școala Gimnazială “Nicolae Titulescu” – str. Popa Fărcaş, nr. 13

Colegiul Naţional “Mihai Viteazul”- B-dul Independenţei, nr. 8

Colegiul Naţional “A.I. Cuza”- str. Trei Ierarhi, nr. 10

Nu mai demult de miercuri seară, pe la ora 18.00, în părculețul de lângă Liceul "Victor Slăvescu", doi liceeni se luaseră la harță și trecuseră la îmbrânceli, trăgând pofticioși și din câte o țigară. Nu mult a lipsit să iasă o bătaie în toată regula, dar conflictul s-a stins, aparent, pentru că unul dintre scandalagii, un băiețel cam slăbuț, a renunțat din principiu, că n-a vrut să dea în adevrsarul său pentru că era fată. Tipa - una gen Nikita, în vremurile bune - l-a avertizat, însă, că lucrurile nu vor rămâne așa. Toate acestea, printre copii de câțiva anișori și încurajați, fiecare, de propriii susținători. Nu a fost prima scenă de acest fel petrecută acolo, nu va fi nici ultima, cu siguranță.

Și da, dacă vă întrebați, prin zonă umbla, atunci, și un echipaj al Poliției Locale, care se "dădea" cu o mașină a instituției, pe străduțele din apropierea școlii. Apropo de planul edilului, așadar... Polițiștii locali coordonați de domnul Vaida - în funcție de ce o fi înțeles și el de la distanță, că doar abia s-a întors omul din concediu - patrulau, cum ar veni, pentru a asigura ordinea publică în zona unității de învățământ.

Back To Top