Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Peste două zile urmează să ajungă la Ploieşti primele autobuze diesel din lotul de 50 care urmează să fie achiziţionate de municipalitate în următoarele 24 de luni. Conform primei comenzi, 10 mijloace de transport nou-nouţe, construite la fabrica BMC din Ciorogârla, vor sosi în oraş la mijlocul acestei luni. Primarul Adrian Dobre a anunţat astăzi, într-o conferinţă de presă, că pe lângă acest contract, derulat din fonduri proprii, administraţia locală a depus recent şi proiectul pentru achiziţia altor 11 autobuze, electrice de data asta, cu fonduri venite prin Ministerul Mediului.

 

"Am depus în termen proiectul în vederea achiziţionării a 11 autobuze electrice, suntem în primele trei autorităţi publice locale care au depus un astfel de proiect pe Fondul de Mediu. Urmează să vedem când începe procedura de evaluare a acestor proiecte", a anunţat primarul Dobre, marţi, la începutul tradiţionalei întâlniri săptămânale cu reprezentanţii presei locale.

Separat, Primăria Ploieşti mai intenţionează să aducă 9 autiobuze electrice, 20 de tramvaie şi 20 de troleibuze, din fonduri europene, în baza unui parteneriat cu Ministerul Dezvoltării, care va ţine la nivel centralizat procedurile de selecţie.

Back To Top