Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

După o lungă perioadă de blocaj şi litigii, Primăria Ploieşti şi firma executantă au ajuns la un acord, iar în prezent se aşteaptă emiterea unei noi autorizaţii de construire, care va fi urmată de ordinul de reîncepere a lucrărilor la deja celebrul proiect pentru o nouă staţie de epurare. Ghinionul face acum ca, după ani de sistare, şansele să se emită ordinul de reluare să vină fix în toiul iernii, ceea ce înseamnă că, în teorie, vom mai avea parte de o amânare, probabil de câteva săptămâni sau luni, cu estimarea că noua staţie va fi finalizată anul viitor pe vremea aceasta.

Directorul Regiei Autonome de Servicii Publice, Raul Petrescu, şi directorul tehnic, Vasile Ionescu, au discutat marţi, într- conferinţă de presă, despre stadiul proiectului, precizând că o comisie mixtă a făcut verificări amănunţite pe şantier, pentru a stabili cât de bine s-au menţinut lucrările anterioare, care sunt componentele care trebuie înlocuite, dacă este cazul, şi, per total, care e stadiul fizic de realizare a proiectului şi ce mai rămâne de făcut. "Constructorul a estimat că, în varianta optimistă, lucrările vor dura şase luni. O variantă mai realistă este de opt luni. După sărbătorile de iarnă ne putem aştepta să vedem autorizaţia de construire şi cel mai probabil din primăvară vor fi reluate lucrările şi vom scăpa cu această ocazie şi de sancţiunile pe care le plătim periodic pentru că vechea staţie nu respectă normativele", a declarat Raul Petrescu, directorul RASP.

"Pentru reluarea lucrărilor, suntem în stadiul de obţinere a autorizaţiei de construcţie de la Consiliul Judeţean. Trebuie să completăm cu anumite documente şi, odată ce avem autorizaţia, se va emite ordinul de începere a lucrărilor. Procedurile au avansat, sperăm ca de anul viitor să se poată lucra în noua staţie", a explicat şi directorul tehnic al Regiei.

Back To Top