Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Conf. univ. dr. Mihai Apostolache, profesor în cadrul UPG Ploiești și membru fondator al Asociației "Prahova în Acțiune", a fost distins cu Premiul "Corneliu Turianu", pentru noua ediție a lucrării "Legea nr. 215/2001 a administrației publice locale comentată și adnotată".

Lucrarea "Legea nr. 215/2001 a administrației publice locale comentată și adnotată, ediția a II-a, revizuită , completată și adăugită", semnată de conf. univ. dr. Mihai Apostolache, a fost desemnată cea mai bună carte de specialitate apărută în anul 2017, în colecția Științe Juridice și Administrative, și a primit premiul amintit, în cadrul ediției din acest an a Târgului de Carte Gaudeamus.

Conf. univ. dr. Mihai Cristian Apostolache este profesor în cadrul UPG Ploiești, director al Centrului de Studii și Cercetări Juridice și Socio-Administrative din cadrul UPG Ploiești, dar și fondatorul Asociației "Prahova în Acțiune", o platformă civică lansată relativ recent, dar care a devenit rapid vizibilă prin campaniile de impact derulate. Unul dintre proiectele remarcabile inițiat de asociație și coordonat chiar de Mihai Apostolache, este "Pregătit pentru a realiza ceva măreț" se adresează tocmai aleșilor locali și persoanelor dornice să se implice în viața comunității locale. În cadrul acestuia, participanții la cursuri iau contact cu informații privitoare la modul de organizare și funcționare a administrației publice locale, la arhitectura statală, la comunicarea în viața publică, relația cu presa, comunicarea prin intermediul rețelelor de socializare.

Back To Top