Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Sunt ultimele zile în care birourile Primăriei Ploiești funcționează la adresele deja cunoscute. Municipalitatea a anunțat că a început mutarea în noul sediu, fosta clădire Petrom din apropierea Casei de Cultură a Sindicatelor.

 

"Primăria Municipiului Ploiești  a demarat activitățile necesare mutării în noul sediu, situat în Piața Eroilor nr. 1. În acest context, facem precizarea că, mutarea serviciilor și direcțiilor de specialitate se va face treptat. Astfel, rugăm comunitatea locală să înțeleagă eventualele sincope ce pot apărea în desfășurarea procesului de funcționare a administrației publice locale", se anunță printr-un comunicat de presă transmis, marți, de Primăria Ploiești.

Clădirea care devine, astfel noul sediu al municipalității a fost cedată cu titlul gratuit Primăriei, de Petrom, pe vremea administrației Bădescu. Inițial, s-a dorit transformarea acestei în spital de pediatrie, dar s-a dovedit repede că imobilul nu poate deveni unitate medicală, așa că administrația locală s-a trezit cu o clădire imensă, a cărei întreținere era foarte costisitoare, dar pe care nu avea cum să o folosească, având în vedere că donatorul o cedase cu un scop precis.

Ulterior, acesta a acceptat ca aici să fie găzduite activități sociale și culturale, iar parte a imobilului a ajuns să găzduiască Administrația Serviciilor Sociale Comunitare, Casa de Cultură, iar ulterior birouri ale Teatrului și Filarmonicii Ploiești. Cele mai multe spații au rămas, însă, neocupate, consumatoare de resurse.

Abia la a treia încercare s-a reușit obținerea acordului companiei care a donat clădirea, în sensul transformării imobilului în sediu al Primăriei Ploiești. Primarul Adrian Dobre își exprima, recent, speranța ca mutarea să se încheie până la finalul acestui an.

Mare parte a birourilor municipalității funcționa în Palatul Administrativ, care aparține, de fapt, Consiliului Județean Prahova. Existau, însă, și alte sedii mai mici, pentru Direcția Tehnică, de exemplu,  Direcția de Patrimoniu  și Direcția de Urbanism.

Back To Top