Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Criticaţi de primarul Ploieştiului pe motiv că "au dormit pe ei" pe durata crizei apei potabile, reprezentanţii Regiei Autonome de Servicii Publice Ploieşti spun că au respectat toate procedurile şi că operatorul sistemului de alimentare, Apa Nova, nu i-a anunţat la timp de avaria apărută în noaptea de vineri spre sâmbătă şi care a afectat circa 15% din municipiu. Între două comunicate de presă, directorul şi preşedintele Consiliului de Administraţie de la RASP au participat la o conferinţă de presă alături de cei doi viceprimari ai municipiului, care au analizat modul în care s-a intervenit şi mai ales cel în care s-a comunicat cu populaţia şi au anunţat că vor fi impuse noi reguli pentru firmele de utilităţi publice.

În primă fază, Regia Autonomă de Servicii Publice Ploieşti a transmis un comunicat de presă în care a prezentat cronologia evenimentelor de sâmbătă dimineaţă, când a fost constatată avaria la reţeaua de alimentare cu apă potabilă, precizând că, respectând procedura, un dispecer de aici a sunat la ora 6.25 la Apa Nova, la fel ca la alţi operatori de servicii sau alte instituţii de ordine publică, iar operatorul nu a anunţat avaria. Astăzi, în conferinţa de presă organizată împreună cu viceprimarii, directorul RASP Ploieşti, Raul Petrescu, a mai precizat că primarul nu l-a invitat la comandamentul din aceeaşi zi, când s-au luat deciziile majore privind modul de gestionare a acestei crize.

Plecând de la evenimentul de la finalul săptămânii trecute, cei doi viceprimari au anunţat că vor începe lucrul la "noi proceduri, adaptate la momentul în care ne aflăm", care să vizeze contractele de utilităţi publice din Ploieşti şi modul în care trebuie anunţaţi clienţii în cazul unor avarii. "E nevoie de o procedură nouă, adaptată la momentul în care ne aflăm", a afirmat viceprimarul George Pană, amintind că acordurile cu operatorii sistemelor de apă şi de termoficare sunt din 2000, respectiv 2004, timp în care şi legislaţia în domeniul serviciilor publice s-a modificat, dar şi aşteptările populaţiei. "Important este că Apa Nova a găsit locul avariei, cam târziu, ce-i drept, şi că nu a făcut anunţul către populaţie. În momentul în care ai apă mizerabilă la robinet trebuie să anunţi, asta e clar! Acum degeaba discutăm, răul a fost făcut, bine că nu a suferit nimeni, haideţi să ne gândim la o procedură, împreună cu RASP-ul, pentru alarmarea populaţiei. Prefer să particip la zece alarme false decât să am una şi să n-o transmit", a declarat şi viceprimarul Cristian Ganea.

Anunţul RASP trimis înainte de conferinţă

"În data de 09.02.2019 la ora 6.25, la ieșirea din serviciu, din tura de noapte, conform procedurii de la nivelul R.A.S.P, dispecerul de serviciu din tura de noaptea contactat operatorii de servicii și utilități publice S.C. APA NOVA Ploiesti, ISU, Electrica, Serviciul de Ambulanță, Poliția Ploiești,Poliția Locală, Jandarmeria,întrebând dacă au fost evenimente sau probleme în cadrul municipiului Ploiești. S-a raportat de către S.C APA NOVA Ploieşti că nu există niciun eveniment. În urma sesizării unui cetățean la ora 9.50, domiciliat pe Aleea Splaiului bloc 37, dispecerul de serviciu, la ora 10.01, a sunat dispeceratul de la S.C APA NOVA Ploiești, aceștia recunoscând că au pierderi pe rețea, urmând să se verifice locația pentru remedierea avariei. La ora 10.24, a sunat la dispeceratul R.A.S.P doamna Alina Mihalache, director tehnic la S.C.APA NOVA Ploiești, confirmând avaria.     Consultând Raportul evenimentelor prezentat de S.C.APA NOVA Ploiești, observăm că începând cu orele 24.00 s-a constatatde către aceștia că sunt creșteri semnificative de consum pe rețea la stația 23 August. În tot acest interval, ora 24.00 - ora 8.52, reprezentanții S.C.APA NOVA Ploiești, prin serviciul de permanență, au căutat să descopere de unde apare această pierdere. Aceștia au semnalat că la ora 8.52 a fost facută prima reclamație de la adresa Aleea Splaiului, cu turbiditatea mare (apa nu este potabilă). Se menționează în Raport că, din partea call- centerului S.C.APA NOVA Ploiești la ora 9.00, s-a informat dispeceratul Primariei, privind avaria, ceea ce nu se confirmă din înregistrările serviciului dispecerat din cadrul R.A.S.P și nici din conținutul convorbirilor ulterioare dintre reprezentanții S.C. APA NOVA Ploiești și dispeceratul R.A.S.P. Menționăm că R.A.S.P a luat la cunoștință de apariția acestei probleme începând cu ora 9.50, la sesizarea cetățenilor", anunţase, înainte de conferinţa de astăzi, directorul RASP Ploieşti, în comunicatul transmis presei.

"Considerăm că  S.C.APA NOVA Ploiești a dezinformat prin comunicatul lor conducerea Primariei Ploiești și R.A.S.P Ploiești, iar măsurile coercitive pot fi aplicate exclusiv de către primarul municipiului Ploiești, prin împuterniciții acestuia, precum și Poliția Locală, în conformitate cu prevederile HCL 228/2006 – Regulamentul privind stabilirea unor măsuri pentru gospodărirea localității. R.A.S.P Ploiești își rezervă dreptul să informeze autoritatea competentă -Agenția Națională de Reglementare a Serviciilor Comunitare, dacă S.C.APA NOVA Ploiești, ca urmare a avariei aparute, a respectat Regulamentul serviciului public de reglementare cu apă și canalizare în municipiul Ploiești", se încheie mesajul semnat de Raul Petrescu.

Anunţul RASP trimis după conferinţă

"Ca urmare a evenimentelor din ultima perioadă apărute în municipiul Ploiești, pe serviciile de utilități publice: apă-canal, salubritate, iluminat public și furnizare de agent termic, conducerea R.A.S.P. Ploiești a solicitat Comisiei nr. 3, Utilități Publice, Calitatea Vieții și Protecția Mediului, din cadrul Consiliului Local al Municipiului Ploiești, convocarea de urgență a unei ședințe, pentru completarea și modificarea procedurilor de lucru în cazul apariției unor evenimente deosebite: avarii,întreruperea furnizăriiserviciilorcu impact asupra calității vieții cetățenilor municipiului Ploiești. Demararea modificărilor acestor proceduri se va stabiliîn cadrul ședinței de lucru a Comisiei nr.3, din data de 15.02.2019, la care sunt  invitați să participe și reprezentanții operatorilor de utilitați publice", a transmis, miercuri după-amiază, Regia.

Back To Top