Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Reunit luni după-amiază în şedinţă extraordinară, Consiliul Local Ploieşti a respins la vot proiectele iniţiate de primar pentru contractarea unui credit necesar pentru investiţii şi pentru preluarea de la Ministerului Apărării a unui teren la fosta unitate militară de pe strada Torcători, dorit pentru realizarea unui viitor spital municipal de urgenţă. Ambele proiecte de hotărâre au picat după ce aleşii de la PSD şi ALDE s.au abţinut la vot.

 

În cazul creditului, Adrian Dobre solicitase contractarea unui împrumut de aproape 190 de milioane de lei, pentru finanţarea unor investiţii, invocând faptul că bugetul local suferă la acest capitol, cu o alocare care "tinde spre zero" pentru proiecte de modernizare. Dezbaterea a fost una rapidă în timpul şedinţei şi, după un expozeu al primarului, care a vorbit despre necesitatea acestui credit, s-a trecut la vot. Rezultatul a fost de 10 voturi pentru, din partea consilierilor PNL, şi 15 abţineri, ale aleşilor de la PSD şi ALDE. Implicit, în condiţiile date, proiectul nu a obţinut numărul necesar de voturi favorabile pentru a fi aprobat.

Acelaşi scenariu a fost şi în cazul terenului de pe strada Torcători, unde conducerea Primăriei Ploieşti vrea să obţină 7,2 hectare de la MApN, cu intenţia în primul rând de a construi aici spitalul, dar şi de a da o parte către ANL, pentru realizarea unor unităţi locative dedicate cadrelor militare, parte a înţelegerii cu Ministerul Apărării. Au fost tot 10 voturi pentru şi 15 abţineri, în ambele cazuri subiectele fiind epuizate rapid, fără ca aleşii din coaliţia majoritară să îşi explice decizia de a nu le aproba.

Este de menţionat faptul că respectivele propuneri au mai fost discutate şi în alte şedinţe din ultimele luni, tot fără a se ajunge la un consens pe această temă. În cazul creditului, primarul Adrian Dobre a declarat că pentru 2019 oricum era tardiv demersul, în condiţiile în care s-a atins plafonul maxim de îndatorare la nivel naţional, însă a susţinut că aprobarea acum a acestui proiect i-ar fi permis administraţiei ploieştene să facă demersurile astfel încât să aibă şanse mari să fi tras banii măcar în 2020. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Back To Top