Categorie: Administraţie

Primarul municipiului Ploieşti, Adrian Dobre, a iniţiat un nou regulament în privinţa parcărilor din oraş, care va viza atât locurile din parcările cu plată, cât şi cele din zonele de blocuri şi de case, fără a veni şi cu propuneri de tarife. Edilul a anunţat că va pune documentul în dezbatere publică şi a făcut un apel către ploieşteni, invitându-i să participe la discuţii în data de 12 martie.

Primarul a specificat că proiectul său vine separat de regulamentul care fusese aprobat săptămâna trecută de Consiliul Local Ploieşti în privinţa parcărilor cu plată gestionate de SGU, care venea cu o împărţire pe trei zone şi cu o creştere substanţială a tarifelor. "Acest regulament nu ia în considerare acel proiect de hotărâre venit din partea SGU. Acest regulament este iniţiat de mine, el priveşte modul de organizare şi de funcţionare a parcărilor în municipiul Ploieşti şi acolo sunt stabilite reguli nu numai pentru parcările publice, ci şi pentru parcările condominiale, nu sunt stabilite tarife, acest lucru va fi ulterior. El încearcă să găsească o soluţie, de exemplu, pentru acele maşini care nu sunt individuale, tot felul de dube şi dubiţe care împânzesc oraşul care încotro şi nu există o reglementare clară dacă putem să acţionăm împotriva acestor situaţii. Tocmai de aceea am făcut acest regulament pentru a clarifica aceste lucruri, după care venim şi cu regulamentul pentru parcările condominiale. Pe data de 12, la ora 17.30, la Sala Europa din Palatul Administrativ invit toţi cetăţenii să participe, vreau să tragem nişte concluzii din această discuţie, pentru a avea un regulament cât mai bun", a declarat, marţi, primarul Ploieştiului.

Pe acelaşi subiect: 

În privinţa hotărârii deja adoptate de Consilul Local Ploieşti în privinţa tarifelor din parcările cu plată gestionate de SGU, Adrian Dobre a mai declarat că a "demarat procedurile pentru contestarea la Prefectură", reclamând că hotărârea conţine probleme de formă. S-ar putea să nu mai fie nevoie, pentru că, astăzi, grupul consilierilor PSD Ploieşti, care aprobaseră proiectul de săptămâna trecută, a anunţat că va propune retragerea acelei hotărâri.

Back To Top