Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

PRIMARIA-SINAIAZece persoane cu dizabilităţi şi şase membri de familie din oraşul Sinaia, judeţul Prahova vor participa, în perioada 24-26 octombrie 2011, la un stagiu de instruire pentru viaţă independentă organizat în cadrul proiectului Reţea pentru incluziune. Stagiul urmăreşte creşterea capacităţii persoanelor cu dizabilităţi de a deveni membri activi ai societăţii prin dobândirea de informaţii şi abilităţi practice de viaţă independentă, ceea ce le sporeşte şansele să se integreze socio-profesional.

Evenimentul este parte a protocolului de parteneriat încheiat între Fundaţia Motivation România şi Primăria Oraşului Sinaia. Evenimentul este organizat la Centrul Cultural “Carmen Sylva” Sinaia, Str. Mihail Kogălniceanu nr. 80, jud. Prahova.

Vlad Oprea, Primarul oraşului Sinaia: „Din dorinţa de a-i sprijini direct pe sinăienii cu dizabilităţi, ne-am implicat în acest proiect pe care îl găzduim zilele acestea, respectiv un stagiu de instruire dedicat acestei categorii de persoane . Mă bucur că a trecut doar o lună de zile şi iată că avem un eveniment dedicat persoanelor cu dizabilităţi. Ca urmare a colaborării foarte bune pe care am avut-o cu Fundaţia Motivation România în cadrul celei de a 18-a ediţii a Festivalului „Sinaia Forever”, vrem să continuăm cooperarea şi prin alte proiecte”.

Proiectul „Reţea pentru incluziune” este implementat de Fundaţia Motivation Romania în parteneriat cu Societatea Academica din România şi Motivation Charitable Trust, Uk şi este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013  –  Investeşte în OAMENI!

Scopul proiectului „Reţea pentru incluziune” este dezvoltarea unei reţele de servicii de calitate şi înalt specializate pentru persoanele cu dizabilităţi din România care să ducă la dezvoltarea unei societăţi incluzive în care participarea tuturor membrilor este încurajată şi respectată.

Proiectul „Reţea pentru incluziune” este un proiect strategic cu durata de 3 ani care este implementat la nivelul a trei regiuni: Regiunea de Dezvoltare Sud Muntenia, Regiunea de Dezvoltare Centru si Regiunea de Dezvoltare Sud Vest Oltenia. În judeţele Prahova, Sibiu şi Mehedinţi a fost înfiinţat câte un Centru de Training Regional. În cadrul acestora se organizează evenimente de instruire pentru viaţa independentă pentru persoane cu dizabilităţi motorii la nivel regional. Prin dezvoltarea de parteneriate la nivel local este stimulată implicarea în viaţa comunităţii a persoanelor cu dizabilităţi.

Back To Top