Categorie: Administraţie

Inclusă pentru a treia oară în ultimele luni într-un program de reparaţii, strada Elena Doamna din Ploieşti a fost "spartă" din nou, astăzi, de muncitori, care efectuează lucrări în zona mai multor branşamente care s-au surpat.

Potrivit autorităţilor ploieştene, muncitorii care fac săpături în această perioadă vor verifica şi dacă lucrările anterioare pentru branşamente au fost făcute corespunzător, iar lucrările ar trebui, conform graficului anunţat, să se finalizeze vineri. Până atunci, pe această arteră se va circula cu restricţii, iar mijloacele de transport al TCE Ploieşti care tranzitau zona au fost deviate pe alte străzi.

"Se lucrează în şase-şapte locuri, unde se decopertează pentru verificarea branşamentelor. Consider că nu a fost făcută corespunzător compactarea balastului în momentul intervenţiei Apa Nova, însă un verdict corect vom avea în momentul în care se va ajunge la branşamente. Conform graficului de lucrări, vineri ar trebui să se încheie această intervenţie. În urma lucrărilor efectuate anterior aici, strada are o garanţie de şase ani, iar lucrările de acum se fac în baza acestei garanţii", a declarat Cristian Ganea, viceprimarul municipiului Ploieşti.

Back To Top