Categorie: Administraţie

Continuă interimatul la conducerea SGU Ploieşti, numai că actualul Consiliu de Administraţie interimar a numit, în această săptămână, un nou director interimar, în locul precedentului director interimar. Această situaţie e generată de suspendarea CA-ului original, contestat în instanţă. Ca urmare a deciziei din această săptămână, fostul director, Cristinel Şchiopu, căruia îi expirase contractul de management, a fost înlocuit cu Mihaela Dumitrescu, până acum directorul economic... aţi ghicit, tot interimar.

Viceprimarul municipiului Ploieşti, Cristian Ganea, a confirmat numirea în funcţie, precizând că SGU traversează o perioadă de "reorganizare şi reaşezări în funcţii, servicii şi birouri", care va continua cu un audit intern care va viza şi problema organigramei de la această societate deţinută de administraţia ploieşteană.

"SGU este într-o perioadă de reorganizare internă, inclusiv la nivel de organigramă şi regulament de funcţionare, pentru îmbunătăţirea situaţiei. Au fost nişte reaşezări în funcţii, servicii şi birouri, cu păstrarea numericului de personal. Aici va începe un audit şi, pe baza rezultatelor, vom şti cum să reaşezăm activitatea, inclusiv în privinţa raportului dintre personalul tesa şi cel din teren", a afirmat, miercuri, viceprimarul Cristian Ganea.

Back To Top