Categorie: Administraţie

Bazinul de înot Vega ar urma să fie închis pentru lucrări în această primăvară, din cauza unor grave probleme suructurale. Nu este singura bază sportivă care are probleme, anunţă Clubul Sportiv Municipal Ploieşti. Într-o adresă oficială trimisă către Primărie, conducerea CSM avertizează că sunt probleme, în special cu infiltraţiile şi cu sistemele de preluare a apei pluviale, şi la Sala Sporturilor "Olimpia" sau Stadionul "Ilie Oană".

CSM a transmis către Primăria Ploieşti o notificare legată de situaţia bazelor sportive, în speranţa că autorităţile vor aloca fonduri pentru reparaţii în bugetul local pe 2019. Reprezentanţii clubului din subordinea administraţiei ploieştene avertizează că sunt probleme cu infiltraţiile şi fisurile la mai multe săli şi baze sportive aflate în administrare. Judecând după adresa de acum, cel mai bine stă Hipodromul Ploieşti, care a fost modernizat acum câţiva ani printr-un amplu proiect european. În schimb, deşi la rândul său a trecut printr-un proiect de modernizare, Sala Sporturilor "Olimpia" are unele probleme. În aceeaşi situaţie se află şi arena de fotbal "Ilie Oană".

Pe acelaşi subiect: 

La Sala "Leonard Doroftei" au fost constatate fisuri, crăpături şi exfoliaţii, iar izolaţia terasei este ruptă, potrivit notei transmise de CSM, în care se arată că imobilul n-a fost reparat niciodată din momentul inaugurării sale, în 2003. De asemenea, la Sala Sporturilor "Olimpia" au fost constatate probleme cu infiltraţiile, iar pe anumite porţiuni tencuiala este umflată. Şi la Stadionul "Ilie Oană" sunt probleme cu hidroizolaţia şi sistemul de scurgere a apei, parte dintre ele urmând să fie reparate pe garanţie, au mai specificat reprezentanţii CSM Ploieşti.

Back To Top