Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

La solicitarea unor lămuriri din partea autorităților locale și județene, în problema asigurării alimentării cu energie termică a Ploieștiului după expirarea contractului cu actualul operator, Ministerul Dezvoltării a răspuns că administrația locală are competență exclusivă în acest caz. Cu alte cuvinte, nici nu poate fi vorba despre o asociere între municipiul Ploiești și Consiliul Judeţean.

Pentru clarificarea posibilităților legale de a rezolva problema apărută prin ajungerea la termen a contractului de concesiune între Veolia Energie Prahova, pe de o parte, în calitate de concesionar, și Primăria Ploiești și Consiliul Județean Prahova, pe de altă parte, în calitate de concedenți, s-a solicitat punctul de vedere al Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în legătură cu acest subiect, a anunțat, miercuri, conducerea Consiliului Județean Prahova, transmițând și precizările făcute de Ministerul Dezvoltării, la solicitarea Primăriei Ploiești și a CJ. “În temeiul prevederilor art. 8 alin (1) din Legea nr. 51/2006 a serviciilor comunitare de utilități publice, republicată, cu modificările și completările ulterioare, autoritățile administrației publice locale din municipiul Ploiești au competență exclusivă în tot ceea ce privește înființarea, organizarea, gestionarea și funcționarea serviciului de alimentare cu energie termică a populației”, au subliniat specialiștii de la București.

În aceste condiții, Consiliul Județean Prahova a transmis o notificare Primăriei Ploiești și Consiliului Local al Municipiului Ploiești "în care se arată că autoritatea județeană nu poate organiza un serviciu de alimentare cu energie termică și apă caldă pentru Municipiul Ploiești și că este necesară organizarea unui serviciu propriu al municipiului Ploiești, în conformitate cu prevederile legale. Având la bază aceste observații, Consiliul Județean Prahova a solicitat Primăriei Municipiului Ploiești și Consiliului Local al Municipiului Ploiești să înceapă demersurile pentru trecerea instalației de producere a agentului termic și a apei calde – CET Brazi – din domeniul public al Județului Prahova în domeniul public al municipiului Ploiești, în vederea asigurării serviciului de alimentare cu energie termică a orașului. Această măsură este necesară pentru că nu se mai justifică existența CET Brazi în domeniul public al Județului Prahova, deoarece această instalație folosește exclusiv pentru serviciul local de alimentare cu energie termică", se arată în comunicatul transmis miercuri după-amiază de Consiliul Județean Prahova.

Primărul Ploieștiului anunțase, marți, că va convoca o nouă dezbatere publică pe tema termiei. Într-o informare transmisă, miercuri dimineață, de Primăria Ploiești, se arăta că întâlnirea, planificată pentru săptămâna viitoare, va avea ca temă "opțiunile viabile, tarife și proiectul de hotărâre de hotărâre privind asocierea municipiului Ploiești cu județul Prahova în vederea constituirii Asociației de Dezvoltare Intercomunitară «CONFORT» Ploiești" (VEZI DETALII).

Luni, la Ploiești, a avut loc o nouă rundă de negocieri cu Veolia Energie Prahova, actualul operator de termoficare, iar discuțiile privind modul în care va fi asigurat serviciul public, după 1 mai, deci după expirarea contractului existent, s-au purtat și în Consiliul Local (VEZI DETALII).

Dezbaterile de până acum nu au generat, însă, vreo soluție, ci numai atacuri la vârful administrației locale, unele care se vor dovedi cu totul inutile peste mai puțin de șase săptămâni, când va expira contractul cu actualul operator.

Back To Top