Categorie: Administraţie

Consiliul Judeţean Prahova urmează să aibă propriul club sportiv. Consilierii au aprobat un proiect de hotărâre pentru înfiinţarea noii structuri, care va avea trei posturi alocate în organigramă, trei secţii şi un buget de 500.000 de lei până la finalul anului. Pentru început, singura echipă activă va fi cea de handbal feminin.

 

Noul club sportiv din subordinea administraţiei judeţene va avea sediul în Palatul Administrativ din Ploieşti, la unul dintre birourile rămase goale la etajul 3 după mutarea Primăriei Ploieşti. Oficial, în organigramă vor exista trei posturi, însă, pentru moment, doar unul dintre ele va fi ocupat, a explicat preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader.

Tot oficial, vor fi şi trei secţii sportive, baschet, handbal şi volei, însă, la fel, în prima etapă va fi activă doar echipa de handbal feminin, a mai precizat Bogdan Toader.

Intenţia mai amplă este de sprijinire a echipei de handbal feminin HC Activ, care în prezent evoluează în al doilea eşalon naţional şi îşi dispută meciurile de acasă la Plopeni, beneficiind de susţinerea Primăriei.

Back To Top