Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Consiliul Local Ploieşti a decis luni, după mai bine de două ore de dezbateri în contradictoriu, să-l mandateze pe primarul Dobre pentru a vota vineri, la şedinţa Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară "Parteneriat pentru Managementul Deşeurilor" Prahova, pentru rezilierea contractului cu Rosal. Decizia vine după ce Primăria a primit peste 3.000 de sesizări din partea ploieştenilor cu privire la nerespectarea programului de colectare a deşeurilor.

 

Dezbaterile din timpul şedinţei de luni au fost "aprinse", consilierii de la PSD şi ALDE reproşându-i primarului că susţine rezilierea contractului fără să ştie în cât timp ar putea fi adus un înlocuitor pentru Rosal şi ce tarife ar urma să practice. Votul în CL Ploieşti a venit numai după ce aleşii locali au introdus un amendament, prin care impun condiţia ca, în eventualitatea rezilierii, viitorul operator să nu aibă un tarif mai mare decât cel actual.

O decizie oficială urmează să fie luată vineri, în şedinţa ADI Managementul Deşeurilor, forul care coordonează, în numele primăriilor, activităţile de ridicare, transport şi depozitare a deşeurilor. În acelaşi sector cu municipiul Ploieşti mai sunt alte 35 de localităţi, iar fiecare primărie, indiferent de populaţie, va avea câte un vot. Până acum, mai multe autorităţi locale au optat pentru menţinerea contractului cu actualul operator.

Back To Top