Categorie: Administraţie

Președintele CJ Prahova, Bogdan Toader, a anunțat că au început lucrările p DJ 102I (Șos. Paltinu), unul dintre cele mai importante drumuri județene, ținând cont de traficul de aici și de faptul că asigură legătura între municipiul Câmpina și Valea Doftanei, una dintre zonele turistice în plină dezvoltare din județul Prahova.

 

"Drumul județean 102 I este una dintre arterele rutiere din județul Prahova care - din cauza traficului intens dintre Câmpina și localitățile limitrofe, inclusiv Valea Doftanei - au nevoie periodic de refacerea covorului asfaltic. Anul acesta, un nou strat de asfalt s-a așternut pe tronsoanele cu denivelări și cu gropi, astfel încât participanții la traficul rutier să aibă parte de siguranță în circulație.

De altfel, programul de asfaltări din acest an, care a cuprins aproape 100 de kilometri de sectoare de drumuri județene, se apropie de final.

Voi continua să vă țin la curent cu stadiul lucrărilor și aștept opiniile dumneavoastră în legătură cu calitatea asfaltărilor efectuate în acest an!" a precizat Bogdan Toader.

Acesta a anunțat că lucrările de asfaltare a Șoselei Paltinu, inclusiv pe tronsonul de pe teritoriul administrativ al Câmpinei, sunt în plină desfășurare.

Reparațiile au început la câteva zile după ce președintele CJ a mers la Câmpina, pentru a lua parte la ședința Consiliului Local. Acesta spune că întâlnirea a fost una constructivă, care l-a convins să participe și la ședințele din alte localități, "pentru un mod de lucru cât mai eficient și pentru a cunoaște, permanent, care sunt situațiile în care Consiliul Județean poate fi de ajutor".

Foto ilustrație

Back To Top