Categorie: Administraţie

Programul "Primul ghiozdan", devenit o tradiţie în Ploieşti, continuă şi în acest an. Consiliul Local a aprobatb bugetul şi lista cu rrechizite care vor le fi oferite gratuit de autorităţi elevilor care intră în clasa I în această toamnă.

 

Proiectul de hotărâre privind derularea programului a fost aprobat în această săptămână de Consiliul Local Ploieşti. Bugetul total va fi de 160.000 de lei, identic celor din anii trecuţi.

Fiecare pachet va cuprinde un ghiozdan, un creion, un stilou, şase caiete mici, un caiet de matematică de 48 de file, un caiet cu foaie velină de 48 de file, patru coperţi A5, un set de acuarele, unul de creioane color, un penar şi o riglă. Pachetele vor fi achiziţionate de Primărie şi livrate, înainte de începerea anului şcolar 2019-2020, către toate unităţile de învăţământ.

Păstrând prevederile din anii anteriori, autorităţile au mai decis şi ca pachetele destinate elevilor de clasa I care vor rămâne nedistribuite să le fie oferite copiilor din familii sărace aflate în evidenţele Administraţiei Serviciilor Sociale Comunitare.

Back To Top