Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

ParlamentIPP a publicat un comunicat de presă în care critică conducerea Camerei Deputaţilor pentru nesancţionarea parlamentarilor care au votat la mai multe mâini diferite proiecte de lege, înlocuind, astfel, fraudulos, votul colegilor absenţi. Totodată, IPP anunţă că a solicitat Parchetului de pe lângă ICCJ demararea unei anchete în cazul deputaţilor filmaţi în timp ce votau cu mai multe cartele.

„Nu mai puţin de patru înregistrări video care au arătat că membri ai Camerei Deputaţilor au votat proiecte de lege, în diferite şedinţe de plen, folosind atât cartelele proprii cât şi pe cele ale unor colegi au rămas fără niciun ecou, conducerea Camerei Deputaţilor ignorând această realitate”, susţine IPP în comunicatul de presă.

Adresând câte o sesizare pentru fiecare situaţie prezentată în presă, Institutul pentru Politici Publice (IPP) a cerut în mod public conducerii Camerei Deputaţilor să îi sancţioneze pe cei implicaţi în activitatea de fraudare a voturilor din plen dar, conform IPP, „Camera nu are curajul să ia o decizie”.

În cea mai recentă comunicare adresată de IPP conducerii Camerei, Institutul atrage atenția asupra consecințelor atitudinii actualilor membri ai Biroului Permanent asupra credibilității instituției Parlamentului.

În faţa acestei situaţii, pe care conducerea Camerei Deputaților în continuare nu şi-o asumă nici la acest moment, Institutul a solicitat ieri, 21 noiembrie 2011, Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie să ia act de faptele deputaţilor: Ciprian-Florin Luca – PSD, Vasile Berci – PNL, Dănuţ Liga – PDL, Marius Dugulescu – PDL, Valentin Rusu – PDL, Ioan Stan – PSD, Gheorghe Ana – PSD şi Ion Dumitru – PSD respectiv de cele ale deputaților ale căror cartele erau folosite la voturile din plen, şi să dispună măsurile care se impun.

Back To Top