Categorie: Administraţie

OPC_Sinaia__3„Vom avea două echipe de inspectori pe Valea Prahovei, cu sediul în Sinaia. Aceştia  vor avea în atenție, permanent, ca toți turiștii sau localnicii din această regiune să beneficieze de servicii și produse la calitatea corespunzătoare. Este o perioadă în care turismul dar și activitățile comerciale iau o mare amplitudine, iar noi, instituția Oficiului pentru Protecţia Consumatorului Prahova, vom fi alături de beneficiarii de servicii şi produse, respectiv turiştii care tranzitează, în perioada iernii, Valea Prahovei. Suntem aliații acestora şi dorim ca aceia care vor veni pe Valea Prahovei să nu aibă surprize neplăcute din partea prestatorilor de servicii”, a declarat Cristi Toader, Inspector Șef al Oficiului pentru Protecţia Consumatorului Prahova, cu ocazia conferinţei de deschidere a Comandamentului de iarnă din Sinaia al OPC Prahova.

La conferința de presă a fost prezent și Prefectul județului Prahova, Adrian Dobre.

Acesta a declarat că, de la nivelul instituției Prefecturii Prahova, se va asigura sprijinul de rigoare pentru OPC, astfel încât perioada de vârf a sărbătorilor de iarnă să fie una liniștită iar serviciile adresate beneficiarilor să fie de cea mai bună calitate.

La rândul său Constantin Cerbulescu, președinte ANPC România avea să ne declare:

„Turiștii pot avea încredere în aliatul lor, respectiv Oficiul pentru Protecția Consumatorului, dacă vor merge pe Valea Prahovei. Depunem toate eforturile necesare pentru a le asigura tuturor consumatorilor accesul la servicii și produse de calitate atât la nivel național și mai ales pe Valea Prahovei”, a declarat președintele ANPC, Constantin Cerbulescu.

Şeful ANPC a anunțat ieri, în cadrul conferinţei de presă susţinută la Sinaia, măsurile dispuse de Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului în vederea asigurării informării si protecției turiștilor care își vor petrece sărbătorile de iarnă în stațiunile montane, dat fiind faptul că, mai ales în luna decembrie, unitățile de alimentație publică și  hipermarketurile vor înregistra o creştere importantă a numărului de clienţi.

„Valea Prahovei și zona Brașovului sunt destinații predilecte pentru turiști în perioada sărbătorilor de iarnă. Noi, ANOPC, împreună cu structurile teritoriale din Prahova dar și Brașov avem în atenție oricare sesizare și verificarea situației serviciilor sau calitatea produselor care ajung la consumatori. În acest sens, pentru rezolvarea rapidă a eventualelor sesizări ale consumatorilor, pentru informarea clienților și consilierea operatorilor economici, la Sinaia se va înființa și în acest an comandamentul de iarna 2011”, a completat Constantin Cerbulescu.

Comisarii ANPC Prahova au decis organizarea a două echipe de control, fiind gata oricând să intervină cu o altă echipă mobilă pentru a efectua controale tematice în hoteluri, pensiuni și alte locuri de agrement din stațiuni.

Pentru a adresa o sesizare sau reclamație în atenția CJPC, sunaţi la telefonul INFO CONSUMATOR: 0800.080.999 sau consultaţi site-ul oficial al ANPC: ww.anpc.ro.

Back To Top