Categorie: Administraţie

Consiliul Judeţean Prahova a primit, la rectificarea bugetului de stat, aproape 8,7 milioane de lei de la Guvern. Cea mai mare parte vine cu o destinaţie precisă, pentru programul de hrană în unităţile de învăţământ, fostul "Lapte şi Corn". Rămân 1,9 milioane de lei, care au fost repartizate, în această săptămână, către Maternitatea Ploieşti, DGASPC Prahova, Muzeul Judeţean de Artă, Clubul Sportiv Activ şi Direcţia de Plante şi Drumuri Judeţene a CJ.

 

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova a primit 900.000 de lei, dintr-un necesar calculat la 2,7 milioane, pentru susţinerea cheltuielilor, Maternitatea Ploieşti a primit 400.000 de lei pentru plata de arierate, Direcţia de Protecţia Plantelor şi de Întreţinere a Drumurilor Judeţene a beneficiat de o suplimentare de 200.000 de lei, pentru efectuarea de marcaje rutiere pe drumurile judeţene asfaltate în această perioadă, conform deciziei Consiliului Judeţean Prahova. La Maternitatea Ploieşti, în cazul căreia a fost aprobată o restructurare drastică, arieratele se ridică la 1,6 milioane de lei.

Pe acelaşi subiect: 

Prin aceeaşi rectificare din această săptămână, Muzeul de Artă „Ion Ionescu Quintus” a primit 150.000 de lei, pentru acţiuni culturale, Clubul Sportiv Activ a primit o suplimentare de 170.000 de lei, faţă de bugetul iniţial aprobat la valoarea de 500.000 pentru 2019, iar Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională a primit 35.000 de lei, pentru efectuarea unor lucrări în fostul sediu al Direcţiei de Urbanism a Primăriei Ploieşti în care instituţia s-a mutat recent. Din aceeaşi sursă bugetară, CJ Prahova a alocat 52.000 de lei pentru realizarea unor lucrări, în zona la conducta de apă care supratraversează pârâul Drajna, parte din noua reţea care alimentează localităţile Ceraşu, Drajna, Bătrâni, Starchiojd și Posești. Lucrările vor fi plătite de Consiliul Judeţean, iar ulterior instituţia intenţionează să îşi recupereze banii din garanţia depusă de executant.

Back To Top