Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Din cauza datoriilor acumulate de Clubul Sportiv Municipal Ploieşti, bazele sportive administrate de această structură a municipalităţii riscă să rămână în curând fără energie electrică. Asta pune în pericol atât meciul România-Malta, programat săptămâna viitoare pe stadionul "Ilie Oană", cât şi o competiţie internaţională de gimnastică programată la Sala Sporturilor "Olimpia".

 

Avertismentul a fost transmis în şedinţa de joi a Consiliului Local Ploieşti, de către viceprimarul Cristian Ganea, care a declarat că CSM e într-o situaţie financiară cel puţin delicată. În timpul şedinţei, consilierii au aprobat o rectificare, luând o sumă de 700.000 de lei care era pregătită pentru salubritate şi împărţind-o la CSM şi la Parcul Bucov, însă la club banii vor fi destinaţi pentru plata salariilor - şi ele întârziate - nu neapărat pentru energia electrică. Din cauza datoriilor, există în continuare riscul ca la bazele sportive ale municipalităţii să fie "tăiată" alimentarea cu energie electrică.

"CSM-ul se află într-o situaţie destul de rea, în sensul că, neavând bani Primăria, stăm cu securea deasupra capului, riscând de a rămâne fără energie electircă la meciul cu Malta, nu ştiu pe ce nocturnă se va putea juca, iar la Sala Sporturilor va fi un campionat internaţional de gimnastică, sper să nu se desfăşoare nici acela pe întuneric", a declarat viceprimarul Cristian Ganea.

Acesta a avertizat că, dacă nu se fac urgent plăţi, există riscul să nu existe curent la meciul oficial programat pe data de 8 septembrie, între România şi Malta, contând pentru preliminariile EURO 2020.

Back To Top