Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Primarul comunei Lipănești, Robert Nica, a lansat un apel către cetățeni, îndemnându-i să colecteze selectiv. Neîndeplinirea cotei impuse de Uniunea Europeană va duce la aplicarea de penalități care trebuie achitate din bugetul local.

 

"Colectarea selectivă a deșeurilor din plastic/pet și carton/hârtie se va face în fiecare zi de MARȚI pentru toată localitatea. Sacul pus la dispoziția locuitorilor de către Rosal în fiecare săptămână va fi folosit doar pentru pet-uri și hârtie/ carton , la poartă fiind scos în fiecare zi de MARȚI! Obligația colectării selective revine fiecăruia dintre noi sub sancțiunea achitării din bugetul localității a penalităților ( anul trecut am achitat 23.297 lei către Administrația fondului de mediu) pentru neîndeplinirea cantităților impuse de Uniunea Europeană! Vă rog să anunțați toți membrii familiei, vecini, prieteni!", a transmis edilul.

Ieri, în prima zi de colectare selectivă, la nivelul localității au fost strânse trei tone de pet-uri și cartoane și le-a mulțumit cetățenilor comunei pentru efortul depus.

Back To Top