Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Viceprimarii municipiului Ploieşti, Cristian Ganea şi George Pană, au fost lăsaţi fără atribuţii, prin două dispoziţii succesive emise de primarul Dobre. Măsura a intrat în vigoare de luni, dar se aplică doar pe o perioadă determinată, cât timp ambii viceprimari se află în concediu medical.

Dispoziţiile au fost semnate pe 2 decembrie de către primarul Ploieştiului şi arată că, începând cu aceaaşi dată, Adrian Dobre preia toate atribuţiile care le fuseseră delegate celor doi viceprimari. În documente se mai explică faptul că măsura se va aplica pe perioada în care cei doi se vor afla în concediu medical.

Se pare că ambii viceprimari, care au cabinetele învecinate, la etajul unu al Primăriei, la şase etaje sub cel al primarului, s-au îmbolnăvit în acelaşi timp, ceea ce a dat naştere unor glume în instituţie, funcţionarii întrebându-se dacă nu cumva circulă vreun virus pe la etajul unu şi dacă, în ritmul acesta, va ajunge şi administratorul public, care are biroul în vecinătate, să intre în concediu medical.

Back To Top