Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

În ultimele două săptămâni, Guvernul a alocat fonduri pentru funcționarea a aproape 2.000 de primării din toată țara.

 

O primă tranşă a fost alocată printr-o hotărâre de Guvern adoptată pe 20 decembrie (VEZI DETALII). A fost vorba, atunci, de 477,36 de milioane de lei din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2019, pentru asigurarea cheltuielilor urgente necesare funcţionării primăriilor din 1.690 de localităţi, după cum a anunțat Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei.

Câteva zile mai târziu, chiar înainte de Crăciun, Guvernul a adoptat o măsură similară pentru alte 284 de localități. De această fată, valoarea fondurilor alocate s-a ridicat la 112.697.000 de lei.

"Este esenţial să nu existe blocaje în unităţile administrativ-teritoriale care ar fi trebuit să beneficieze de sume defalcate din TVA la ultima rectificare a Guvernului din luna august. De aceea am considerat că trebuie să venim în sprijinul acestora şi să alocăm bani din fondul de rezervă pentru ca primăriile să-şi poată încheia anul fără probleme", a precizat Ion Ştefan, ministrul lucrărilor publice, dezvoltării şi administraţiei.

Back To Top