Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Primăriile celor două municipii prahovene au pregătit program public, la cumpăna dintre ani, pentru cetățeni. La Ploiești, administrația locală a reușit să organizeze doar un foc de artificii care va marca trecerea în 2020, în timp ce, la Câmpina, diseară, oamenii sunt așteptați la concert și să admire un spectaculos joc de lasere și lumini.

 

"Primarul municipiului Ploiești, domnul Adrian Florin Dobre, îi invită pe ploieșteni să petreacă trecerea dintre ani, în Centrul civic, unde, cu prilejul celebrării Anului Nou, va fi organizat un frumos spectacol de artificii. La cumpăna dintre ani, municipalitatea a pregătit pentru ploieșteni spectaculoase focuri de artificii, care vor fi lansate din zona Parcului Toma Socolescu", a anunțat Primăria Ploiești.

La începutul lunii decembrie, administrația locală a lansat procedura de achiziție pentru organizarea unui show pirotehnic, în centrul Ploieștiului, în noaptea de Revelion, bugetul alocat fiind de 16.800 de lei, fără TVA.

A existat și intenția organizării unui concert, în această seară, la Ploiești, dar proiectul care propunea alocarea unei sume de 100.000 de lei, în acest scop, a fost respins, la începutul lunii, de Consiliul Local.  Oricum, bugetul propus era unul destul de mic, comparativ cu anii precedenți, și nu prea mai era timp pentru derularea achiziției.

Câmpinenii, în schimb, vor avea parte de un concert de Revelion. Alături de ei vor petrece, la cumpăna dintre ani, Julia Jianu, Alin Oprea și formația Talisman, iar la ora 24.00 cerul orașului va fi luminat cu lasere și lumini. Această variantă a fost preferată în locul organizării unui clasic foc de artificii, pentru ca show-ul să poată fi organizat în zona centrală a municipiului, la intersecția Bd. Carol I cu Bd. Culturii, lângă Parcul Regele Mihai I, un amplasament pentru care ISU Prahova nu eliberează aviz în vederea organizării de spectacole pirotehnice.

Evenimentele organizate la Câmpina, de Revelion, au beneficiar de o alocare de 90.000 de lei, de la bugetul local.

Back To Top