Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Compania Naţională de Investiţii a lansat licitaţia pentru realizarea unui studiu de fezabilitate vizând proiectul viitoarei şosele Câmpina - Valea Doftanei - Săcele, care să asigură o nouă legătură rutieră între Prahova şi Braşov, ca alternativă la supraaglomeratul DN1. Pe teritoriul judeţului Prahova, tronsonul Câmpina - Valea Doftanei e reabilitat de Consiliului Judeţean. Restul drumului, de altfel cel mai greu segment, cel care traversează muntele, va fi realizat de CNI.

Compania Națională de Investiții a lansat licitația pentru studiul de fezabilitate al acestei investiții. Ofertele vor fi deschise pe 19 mai, iar studiul trebuie făcut în patru luni, anunţă Digi24. Viitorul drum peste munți va avea două benzi, câte una pentru fiecare sens și o lățime de opt metri.

Consiliul Judeaţan Prahova a predat recent două terenuri către CNI,  în suprafaţă de 131.673 şi respectiv 78.295 metri pătraţi, pentru a permite derularea lucrărilor. În documentaţia care a însoţit proiectul de hotărâre aprobat de consilieri se mai arăta şi că drumul a fost modernizat de CJ Prahova până la kilometrul 35+100, iar tronsonul până la km 37+620 este inclus în prezent într-un proiect de modernizare derulat tot de autorităţile judeţene, cu bani prin PNDL. În rest, drumul e pietruit sau impracticabil pe tronsonul cuprins între km 35+100 şi km 63+594.

Back To Top