Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Primăria Ploiești nu a efectuat, de la începutul anului, niciun virament în contul burselor de ajutor social acordate elevilor din familii nevoiașe, copiilor orfani sau bolnavi, care au dreptul la acest sprijin.

 

Potrivit legislației în  vigoare, elevii din Ploiești ar trebui să primească de la Primărie burse de performanță, de merit, de studiu și burse de ajutor social. Invocând lipsa resurselor financiare, Primăria Ploiești, deși este una dintre administrațiile reședință de județ cu cele mai mari salarii, a rămas datoare câtorva mii de elevi, scrie observatorulph.ro. Municipalitatea nu a plătit bursele sociale, în valoare de 50 de lei pe lună, la care au dreptul elevii care provin din familii cu venituri sub 336 lei/lună/membru de familie, cei orfani și cei care suferă de afecțiuni grave.

Situația a fost semnalată, pentru sursa citată, de părintele unui copil de la Școala "Anton Pann" și confirmată de reprezententanții unității de învățământ: deși suntem deja în luna mai, Primăria Ploiești nu a efectuat, de la începutul anului, niciun virament pentru plata burselor sociale.

Back To Top