Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

După ce Cristina Herţia a părăsit recent postul de arhitect şef al Ploieştiului, conducerea Primăriei a numit o altă persoană pe această funcţie. Potrivit surselor noastre din cadrul instituţiei, noul arhitect şef este Veronica Raduna, soţia unuia dintre preoţii de la biserica din zona Cioceanu, absolventă al Institutului de Arhitectură "Ion Mincu" Bucureşti în 1998 şi până de curând angajată la Mizil.

Aceleaşi surse din cadrul Primăriei Ploieşti informează că arhitecta Veronica Raduna a fost instalată în fruntea Direcţiei de Dezvoltare Urbană, după ce şi-a suspendat activitatea la Mizil pentru a veni aici prin transfer. Aceasta a preluat, intermiar, funcţia de arhitect şef, măsură luată în contextul în care, conform legislaţiei în vigoare, fără o persoană angajată pe această funcţie la nivelul administraţiei locale, mare parte din activitatea Urbanismului din Primăria Ploieşti ar fi fost preluată de Consiliul Judeţean.

Potrivit surselor citate, municipalitatea va scoate postul la concurs în data de 21 iunie.

Back To Top