Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Primăria Ploieşti a anunţat că va derula, între 20 şi 30 mai, lucrări de reparaţii la carosabil şi la rosturi de dilataţie pe podul situat la ieşirea din municipiu spre DN72. Pe durata intervenţiilor, podul va fi închis, ceea ce înseamnă că oamenii care vor să meargă spre Crângul lui Bot sau spre Târgovişte vor fi nevoiţi să iasă din oraş pe lângă Gara de Vest sau prin zona de nord.

 

"Primăria Municipiului Ploiești, prin Direcţia Tehnic-Investiţii, va executa, în perioada 20-30 mai 2020, lucrări de întreţinere/reparaţii, inclusiv rosturi de dilataţie, la pasajul de pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino, la ieşirea din Ploieşti spre Târgovişte – DN72", a anunţat Primăria Ploieşti, într-un mesaj oficial transmis astăzi.

"Astfel, municipalitatea informează cetăţenii că, pe întreaga perioadă a lucrărilor, se vor institui restricţii de circulaţie (închidere), putând fi folosite următoarele rute ocolitoare:
- pentru relaţia Ploieşti – Târgovişte, ieşirea din Ploieşti se va face pe Şoseaua Vestului, dreapta pe strada Mărăşeşti care intersectează DN1 la km 61+475 dreapta şi spre Braşov până la km 63+675 dreapta, se coboară breteaua pasajului, se intră în strada Gh. Grigore Cantacuzino şi stânga spre Târgovişte;
- Pentru relaţia Târgovişte – Ploieşti DN1 km 61+475 se va accesa breteaua pasajului suprateran de pe DN1 km 63+675, se va vira la stânga spre Ploieşti", au mai precizat autorităţile. "Facem precizarea că pentru restricţiile de trafic menţionate s-a întocmit Managementul de Trafic care a fost avizat de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. şi de Biroul Poliţiei Rutiere a Municipiului Ploieşti. Municipalitatea îşi cere scuze pentru disconfortul creat şi le mulţumeşte cetățenilor pentru înţelegere", se mai arată în comunicat.

Back To Top