Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Dezbaterea şi confuziile privind existenţa sau inexistenţa zonei metropolitane Ploieşti urmează să fie lămurite marţi, când Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă e convocat pentru a stabili componenţa acestei zone, în interiorul căreia oamenii se pot deplasa fără restricţiile aferente stării de alertă. Asta confirmă, implicit, că zona metropolitană Ploieşti nu există în sensul juridic, însă autorităţile vor permite ca mai multe localităţi să fie asimilate ca făcând parte din ea, strict în contextul stării de alertă, astfel încât oamenii să nu rişte amenzi de pomană.

 

"Astăzi, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Prahova va delimita zona/zonele în care se va putea circula fără declarație pe propria răspundere. Pentru a clarifica situația generată de hotărârea emisă de Guvernul României, privind circulația în afara localității de domiciliu/ a zonei metropolitane, am discutat cu domnul prefect Cristian Ionescu și am stabilit împreună convocarea în ședință, în cursul zilei de astăzi, a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență", a declarat Bogdan Toader, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova.

"Vom pune astfel punct oricăror confuzii, astfel încât prahovenii să fie informați corect în legătură cu zonele în care vor putea să circule fără declarația pe propria răspundere. Am propus ca, în cadrul ședinței CJSU, care se va desfășura astăzi, să se delimiteze foarte clar localitățile prahovene care se consideră a face parte din zona metropolitană, aflate pe o rază de până la 30 de kilometri față de principalul oraș. Vă voi ține la curent cu deciziile pe care le vom lua astăzi, pentru ca dumneavoastră, locuitorii județului Prahova, să fiți informați și să vă deplasați în siguranță și în cunoștință de cauză", a mai comunicat preşedintele CJ Prahova.

Back To Top