Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

HIDRO PRAHOVA S.A. se confruntă, în această perioadă, cu un nivel excesiv al consumului de apă potabilă, pe fondul continuării utilizării resurselor de apă pentru grădinărit și activități agricole.

 

Reprezentanții societăţii au reluat atenționarea potrivit căreia, în acest condiții, ar putea fi necesar ca pe timp de noapte, pentru refacerea rezervelor de apă, să fie introdus un program de distribuţie a apei.  Măsura se va implementa numai dacă va exista riscul ca pe timp de zi, apa să nu poată fi furnizată în regim continuu, la parametrii de debit și presiune corespunzători, la nivelul branșamentului utilizatorului, precizează aceștia.

"Vă informăm că în perioada 20 – 24 mai 2020, apa poate fi întreruptă după următorul program:

  • În oraşele Mizil și Urlați, în intervalul orar 24.00 – 05.00.
  • În comuna Gornet Cricov, în intervalul orar 23.00 – 05.00.
  • În comuna Tomşani, în intervalul orar 23.00 – 05.00.
  • În comuna Ceptura, în intervalul orar 23.00 – 05.00
  • În comuna Baba Ana (satele Cireșanu, Conduratu și Satul Nou), în intervalul orar 22.00 – 05.00.
  • În comuna Gura Vadului (satele Gura Vadului și Tohani), apa ar putea fi întreruptă în intervalele 13.00 – 17.00 și 22.00 - 05.00.

În mod excepțional, pentru abonații din comunele Vadu Săpat și Fântânele, apa ar putea fi furnizată cu program, în intervalele orare: 06.00 – 08.00 și 18.00 – 22.00", a anunțat compania, într-un comunicat de presă.

HIDRO PRAHOVA SA a informat în scris primăriile localităților nominalizate cu privire la necesitatea distribuirii apei conform unui program, în funcţie de condiţiile precizate, aceasta fiind singura soluţie tehnică pentru furnizarea apei tuturor abonaților din localitate.

"HIDRO PRAHOVA SA reia apelul adresat abonaților încă din data de 10 aprilie 2020, de a folosi apa strict pentru gospodărie și de a renunța la utilizarea apei potabile în activități agricole și de grădinărit, în scopul evitării unor deficiențe în procesul de distribuție. Societatea noastră îşi cere scuze faţă de locuitorii care vor suferi de lipsa apei potabile şi roagă toţi consumatorii afectaţi să îşi asigure rezerve de apă pentru consum și uz casnic, pe perioada întreruperii furnizării apei. HIDRO PRAHOVA a intensificat programul de monitorizare a calității apei distribuite, urmând ca cetățenii să fie informați constant cu privire la valorile indicatorilor de potabilitate a apei, conform reglementărilor în vigoare.", mai precizează comunicatul citat.

Back To Top