Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Programul de lucru cu publicul la Registratura din Primăria Ploieşti se va modifica de joi, conform unei dispoziţii semnate de primarul Adrian Dobre, a anunţat astăzi administraţia locală.

"Primarul Municipiului Ploieşti, domnul Adrian Florin Dobre, a dispus astăzi ca, începând cu data de 21 mai 2020 şi până la încetarea stării de alertă la nivel naţional, programul de lucru publicul la Registratura Primăriei Municipiului Ploieşti să se desfăşoare după următorul program:
-   Luni, marţi, joi şi vineri, în intervalul orar 09.00-13.00 (depunere şi eliberare documente);
-   Miercuri, între orele 10.00 – 16.00 (depunere şi eliberare documente)", a transmis Primăria Ploieşti, într-un comunicat de presă..

"Totodată, reamintim cetăţenilor că solicitările/petiţiile/reclamaţiile se pot transmite şi on-line, la următoarele adrese de e-mail ale municipalităţii ploieştene: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Sesizările se pot transmite direct şi la adresele de e-mail afişate pe pagina de internet a Primăriei Municipiului Ploieşti, la adresa http:www.ploiesti.ro/structura.php.Persoanele care nu au acces la o adresă de e-mail pot transmite sesizări/petiţii/reclamaţii şi prin Poştă, la adresa: Primăria Municipiului Ploieşti, Piaţa Eroilor nr.1 A. De asemenea, sesizările se pot adresa şi telefonic, la următoarele numere: 0244/516699 – centrala Primăriei Municipiului Ploieşti; 0244/984 – Dispeceratul municipalităţii", se mai arată în comunicat, unde se precizează şi că "la nivelul Primăriei Municipiului Ploieşti, în perioada stării de alertă, se suspendă programul de audienţe"

Back To Top